Yurtiçi Kargo Dağıtıma Çıkan Ürünü Şubeye Geri Gönderme Sorunu

Yurtiçi Kargo Dağıtıma Çıkan Ürünü Şubeye Geri Gönderme Sorunu
27 Eylül 2024 16:53719
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
Yurtiçi Kargo Konya bölge sorumlusu ben şikayeti yazdıktan 1 saat gibi kısa bir süre sonra benimle iletişime geçip kargoyu bugün elime ulaştıracaklarını iletti. Gerçekten aynı gün elime ulaştı. Ayrıca kargo dağıtım mesaisi de biteli yarım saat olmuştu yine de elime ulaştı kargo. Emeği geçen tüm görevlilere teşekkür ediyorum.

901861097921 numaralı kargom, evde olduğum halde iletilemedi denilip kargo dağıtım şubesine geri gönderilmiş. Üstüne bir de "Kontrol Sende" uygulamasından şubeden teslim alacağım seçeneğini seçtiğimi, o yüzden şubeye geri döndüğünü söyledi müşteri hizmetleri.

Muhammed
27 Eylül 2024 20:14

18 Ekim 2024 15:25 (Şikayetten 20 gün sonra)

Sn. Muhammed Ö. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Yurtiçi Kargo Adrese Teslim Kargoyu Teslim Etmiyor!

9 Şubat 2024 15:58288

"Çok hızlı geri dönüş sağlanıp gönderim teslim edildi, teşekkür ederim."

Yurtiçi Kargo Evdeyken Teslim Edilmeyen Kargo Ve Şubeye Yönlendirme Mağduriyeti

10 Temmuz 2025 07:36385

"Evet yetkili c**** bey ile iletişim kurduk sorunumu çözdü kendisine teşekkür ederim başarılı bir yönetici"

Yurtiçi Kargo'da İletişim Ve Hizmet Sorunu

21 Aralık 2024 21:36751

Sahibinden uygulaması üzerinden bir adet kargom vardı. Yurtiçi Kargo ile Çamköy şubesine gelecekti. Ürünü alırken şubede...

Yurtiçi Kargo Kargo Teslim Edilmemiş

3 Haziran 2024 13:40417

"İletişim için çok teşekkür ederim sorunum güzel bir şekilde çözülmülştür temsilcim Mustafa beye çok teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Yurtiçi Kargo’da Geciken Teslimat Nedeniyle Ürün Zarar Gördü

Yurtiçi Kargo’daGeciken Teslimat Nedeniyle Ürün Zarar Gördü

Emel
Yurtiçi Kargo Ürünümü Kırık Şekilde Teslim Etti

Yurtiçi KargoÜrünümü Kırık Şekilde Teslim Etti

Melise
Yurtiçi Kargo 3 Parça Toplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Yurtiçi Kargo 3Parça Toplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Taha
Yurtiçi Kargo Özel Tesbih Kutularım Çöp Oldu Cam Olsa Düşünemiyorum