Yuppion İletişim Eksikliği Problemi

10 Mayıs 2024 16:155.623
Sude'nin Teşekkür Mesajı
Teşekkürler, kısa sürede dönüş sağlandı.

Yuppion ile birkaç ay önce çalışmaya başladık. Mağazamızı oluşturduk, sonrasında süreç takibi için beklediğim iletişimi alamadım. Sorularımız cevapsız kaldı, bu yüzden mağazamızda sorun yaşıyoruz. İletişimin ilk günkü gibi aynı ilgi ve performansla ilerlemesini ve dönüş yapılmasını istiyoruz.

Sude
10 Mayıs 2024 16:47

Teşekkürler, kısa sürede dönüş sağlandı.

5 Haziran 2025 20:17 (Şikayetten 13 ay sonra)

Sayın Sude Hanım, Yuppion ailesi olarak bizimle iş birliği içerisinde olmanızdan memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz geri bildirimi dikkatle inceledik. Tarafınıza, mağaza kurulumu ve süreç takibi kapsamında gerekli tüm eğitim ve bilgilendirmeler eksiksiz şekilde sunulmuştur. Yaşanan aksaklığın, reklam paneli üzerindeki hatalı girişlerden kaynaklandığını tespit ettik. Bu doğrultuda sizinle yeniden iletişime geçilerek hem sürecin detayları tekrar ele alınmış hem de ilgili eğitimler güncellenerek tarafınıza yeniden iletilmiştir. Yuppion olarak girişimcilerimizin yolculuklarında yalnızca başlangıçta değil, her aşamada yanlarında olmayı ve sürekli destek sunmayı önemsiyoruz. Talep ettiğiniz ilgi ve iletişim standardını korumak adına her zaman ulaşılabilir olmaya devam edeceğimizi bilmenizi isteriz. İş birliğiniz ve anlayışınız için teşekkür eder, başarılı bir satış süreci dileriz. Saygılarımızla, Yuppion Müşteri Deneyimi Ekibi