Yuppion Sürecin Başlamaması Ve İletişim Eksikliği

10 Mayıs 2024 15:195.275
Yaren'in Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim hızlı desteğiniz için

Sayın Yuppion Yetkilileri,

İletişim sorunları nedeniyle ciddi bir mağduriyet yaşıyorum. Ödememi zamanında yaptığım halde sürecin başlaması için bilgi alamıyorum. Lütfen ödememin karşılığında beklediğim hizmetin bir an önce başlatılmasını sağlayın ve bu konuda şeffaf bir açıklama yapın.

Yaren
10 Mayıs 2024 16:45

Teşekkür ederim hızlı desteğiniz için

5 Haziran 2025 20:12 (Şikayetten 13 ay sonra)

Yuppion Müşteri İlişkileri olarak açıklamamızdır: Sayın Yaren Hanım, Öncelikle yaşadığınız memnuniyetsizlikten ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Yuppion olarak tüm girişimcilerimizin sürece sağlıklı bir başlangıç yapmasını sağlamak adına her yeni katılan kullanıcıya, ilgili Kategori Yöneticilerimiz tarafından "hoş geldiniz" araması yapılmakta ve süreçle ilgili tüm detaylar kendilerine aktarılmaktadır. Sizinle de aynı titizlikle iletişime geçilmiş, sürecin nasıl ilerleyeceğiyle ilgili bilgilendirme yapılmış ve ihtiyaç duyduğunuz her noktada destek sunulmuştur. Ancak mesajlarınızın bazıları mesai saatlerimiz dışında iletildiği için gecikmeli dönüş yapılmıştır. Yuppion’un mesai saatleri hafta içi ve hafta sonu sabah 09.00 ile akşam 18.00 arasındadır. Bu saatler dışında gelen mesajlara ise en geç ertesi iş günü sabahı dönüş sağlanmaktadır. Şikayetiniz bize ulaşır ulaşmaz konuyu hızla ele aldık ve sürecinizi yeniden gözden geçirerek gerekli tüm bilgilendirmeleri tarafınıza tekrar ilettik. Yuppion olarak her zaman çözüm odaklı yaklaşıyor ve kullanıcılarımızla şeffaf ve sürekli iletişimde kalmayı ilke ediniyoruz. Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür eder, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Saygılarımızla, Yuppion Müşteri Deneyimi Ekibi