02 Ekim 2024 09:46

Yui a2 Pro yürüyüş bandı e07 hatası. Dün aldım fişe taktım ilk BİP BİP yaptı ve e07 hatası verdi. Şoka uğradım satıcıyı aradım fabrikasyon hatası dedi... Yahu bunları siz testten geçirip öyle satışa sunmuyor musunuz? İnsanın hevesini kursağında bırakmanız yetmiyor. Ayrıca para, zaman ve emek harcamama sebep oldunuz.

Bu arada kolları sabitlemek için civata lazım değil mi? Koliden civata çıkmadı acil dönüş istiyorum. İade işlemi başlattım. Cuma vereceğim kargoya. O yüzden bugün ve yarın zamanım var. Acil cevap

profile profile

Hazar
Hazar

Emniyet anahtarının mıknatısı yok onun için çalışmıyor boş plastik geldi bana da emniyet anahtarı takılmayınca çalışmıyor. Maalesef iki haftadır yollamadılar sağlam anahtarı. Simdi de telefonlara bakmıyorlar. Ben Teknosa ya güvenmiştim. Simdi Teknosa da biz bir şey yapamayız diyor

Pınar

Evet öyleymiş. İade ettirdiler sonra tekrar aldım. Sorunsuz şekilde. Sizinkini ne yaptılar

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
13 Nisan 2025 17:02
Yui Koşu Bandından Yoğun Bir Koku Geldi
Faysal sonuçtan hiç memnun değil

Onarıldı Denilen Koşu Bandı İlk Günden Beri Arızalı Ve İade Talebim Karşılanmıyor

Faysal
12 Ağustos 2025 19:56
onarildi-denilen-kosu-bandi-ilk-gunden-beri-arizali-ve-iade-talebim-karsilanmiyor-1.jpg

Kumanda Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Gül