Youtube.com Dila Kent Kapatılmalı

Nurdan
20 Temmuz 2023 12:41

Benim 8 yaşında bir kızım var ve son zamanlarda hareketlerinin çok değiştiğini fark ettim. Tabletinden nelere girdiğini hangi videoları izlediğini ve hangi oyunları oynadığını sürekli takip eden biriyim. Youtube.com'da genellikle oyuncak videoları izleyen kızım birden Dila Kent diye bir kadını seyretmeye başladı. Nereden duyduğunu sorduğumda da okuldaki arkadaşları izliyormuş onlardan özenmiş. Biraz kadının kanalına göz atayım dedim. Çocukların ilgisini çekebilmek için sürekli bağırıyor değişik değişik hareketler yapıyordu. Ses tonu olsun mimikleri olsun hepsi yapmacıktı ve çocuklar da bunu severek izliyordu. Kızımı adeta manipüle etmişti bu kanal. Ben de kızımın okulundan arkadaşlarının velileriyle konuştum. Onlar da bu durumdan şikayetçi olduklarını söylediler. İçlerinden biri Youtube.com Kids indirebileceğimizi söyledi. Ben de gittim indirdim ve Allah'tan orada bu kadın yoktu. Üstelik zaman koyabilme özelliği de çok hoşuma gitmişti. Artık normal Youtube.com izlemesini yasaklamıştım. Ama hala o kadının etkisinden çıkamamıştı ve her gün Dila Kent Dila Kent diye ağlıyordu. Gerçekten Youtube.com'un bu tarz şeylerin çocukların nasıl kötü etkilediğini anlayamamasına çok şaşırıyorum kesinlikle bu kanal kapatılmalı.

profile profile profile

Yunus
Yunus

Dila kenti kapatmanız çok saçma

Bahar
Bahar

Merhaba, Dila kent Youtube.com kanalı kapatıldığına çok sevindim, gereksiz saçma, sürekli bağırarak konuşan insanın beynini uyuşturan bir ses tonu, faydasız resmen. Bir kanal açtığınız zaman bir faydası olur mu diye düşünülmeli. Çocuklarımız izliyor faydadan çok zarar veriyor

Ankara
Ankara

Bence de kapatılması iyi oldu çocuklara kötü örnek oluyor

Mehtap
11 Ocak 2024 10:02

Fatma
14 Ocak 2024 10:58
Ada sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk Eğlence Kanalının Kapatılmasına Genel Tepkiler

29 Ekim 2024 20:10