YouTube Bakir Kertenkele 31

09 Aralık 2023 14:13

Bakırkertenkele31 adlı YouTube.com kanalının kapatılmasını talep ediyorum. Hakaret içerikli videolar yayınlıyor ve bu durum çocuklarımızın ve gençlerimizin ahlakını olumsuz etkiliyor. Kısacası toplumsal ahlaka zarar verdiğini düşünüyorum. Çocuklar oyun videosu izlemek amacıyla girdiklerinde kötü sözlerle karşılaşıyor ve kanal sahibi bu yolla para kazanıyor. Kanalın kapanması için gereken her şeyi yapmaya hazırım.

profile profile

Yorumlar (22)

Ege

Ablacım Youtube.com 13 yaş ve üzeri sen çocuğuna Youtube.com izletiyosan suçlu sensin Youtube.com Kids diye uygulama var orada izlet bizim keyfimizi bozma ve sırf sen istiyorsun diye bizim özgürlüğümüzü kısıtlayamazsı n hakkın yok

Ahmed

Abimiz birçok toplumsal olaya kadın ve çocuk cinayetlerine dikkat çekmektedir küfür edebilir ama duyarlı bir insanımız sokaktaki kekolara mafyalara en ağır cezayı alması için yazı yazsaydın ve yazsaydık mattia Ahmet minguzzi alperen ömer toprak Botan baysal Hakan çakır ikbal uzuner gibi abi abla ve kardeşlerimiz hayatını kaybetmezdi

Enes
Enes

Yani ablam Youtube.com da bundan kat kat daha kötüleri varken gariban Umut abiye mi takıldın Allah'ını seversen ya. İstemiyorsan ayarlardan kısıtlı modu aç veya Youtube.com Kids yükle adamın 3 mn abonesi varken şikayet edip çözüm beklerseniz işte böyle linçlenirsiniz

Abdullah
Abdullah

Kardeşim o zmn çocuğuna dikkat edeceksin abi vermeyeceksin telefonu eline ne yapıyorsun sen veriyorsun teli eline çek git böyle olmaz işte

Eren
Eren

Gönül hanım siz son derece haklısınız. Burada o ve onun gibilere sahip çıkanlara Allah'tan bela bulmalarını, onlara Allah'tan bir kız çocuğu vermesini ve kızlarının bu videolarla büyümelerini diliyorum.

Ahmed

Bir insan kötü görünüp iyi iyi görünüp kötü olabilir abimiz adalete kadına şiddete ve birçok toplumsal olaya dikkat çekmektedir lütfen dış görünüşe göre yargılamayın

Kedis
Kedis

Ablam, fikrin gayet bir anne olarak normal ama kanalın kapatılmasını istemen izleyen bu kadar çok insan varken mümkün değil. Eğer çocuklarınızın bu kanal yüzünden konuşmalarında sorun görüyorsanız çocuğunuz ile daha sık iletişim kurmanızı ve internette nerede gezindiğini kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Rx Kj
Rx Kj

Abla Adam Saten eskisi kadar küfür etmiyor yaşayarak oynuyor doğaçlama küfür ediyor yani bazende espiri için bu küfürler bu kadar seni rahatsız ediyorsa kısıtlama butonu var Youtube.com'da böyle şeyler izleyemezler hem çocuk dedin buralardan değil arkadaşlarından da çevresinde de kötü konuşan illaki olur sokaklarımı kapatalım o zaman saten çocuk güvenliği diye kapatmadığı şeyler kalmadı 8 15 yaşa kadar için 15-60 bu kadar kişinin elinden bunları çocuklar için alamazsınız çocukların elinden alınsın kısıtlama gelinsin çocuklara telefon tablet

Eyüp
Eyüp

Tabi efendim

Alper
Alper

Yt Kids var abla onu yükle oradan izlerse çocuk içerikleri çıkıyor hem de küfür ettiği için az kazanıo

Efe
Efe

😂😂😂😂

Rukiye
Rukiye

Yok abla biz memnunuz umut abiden hem çocukların etkileniyorsa onlara göre kanallar var git oradan izlettir çocuklarına. Bizden sanane biz izleriz izlemeyiz sana batan ne sanki çevremizdeki insanlar çok düzgün çok normaller sadece o adam mı küfür ediyor onların günahı değil mi? Adam video üreterek para kazanıyor seni ilgilendirmez senin çocukların için kapatılmasını istemiyoruz git başka kanallardan izlettir 🙏🏿

Enigmania
Enigmania

Çocuklar izliyorsa bize ne Youtube.com zaten çocuklar için özel uygulama açmış sırf çocuklar için biz niye kendi özgürlüğümüzü kısıtlıyoruz Balûle kusura bakma ben çocuklar için kendi özgürlüğümü kısıtlayamam ben seviyorum ben izlemekten hoşlanıyorum ve ben sırf çocuklar için kendi özgürlüğümü kısıtlayamam kusura bakma ailesi de denetlesin yani beni ilgilendirmiyor

Ahmet

Tamam hocam küfürü sanki biz söylüyoruz.

Gönül

Sizler sevdiğiniz için söylüyor siz izlemeyin bakalım. Cikicakmi. Bur sure sonra çok iyi örnek oluyor belli inşallah yapamaz öyle yayınlar kendi para için ve sizler sevdiğiniz içim küfürlü yayınlar yapıyor ne diyeyim Allah akil ihsan eylesin

Ahmet

Gönül adin her neyse millet istediği şeyi izler senin buna karışmaya hakkin yok ki sen izlemiyor san izleme hem küfürü o söylüyor slak anlıyor musun herkesin günahı kendine anla sunu

Gönül

Tabii ki izler ya ben anlamıyorum bu konuda tek benim şikayetim. Yok ki kalkıp bna yazıyorsun ayrıca terbiyeni takın slak değilim senin dengin değilim ben rahatsızım. Bunu da herkes gibi dile getirdim

Salih
Salih

O zaman izletmeyeceksin çocuğuna ve gençlerin hayatına karışmayacaksın. Başka bebeler zarar görüyor diye sevdiğimiz bir kişiyi kaybedemeyiz. Youtube.com Kids denen bir şey var çocuğuna ne izleteceksen git oradan izlet

Gönül

Sizin aklınıza ihtiyacım yok size küfürler çok normal geldiği için adam öyle kanal açmış madem çok seviyorsunuz gençlere faydalı içerik yapsın ağzından normal kelime çıkmıyor dilerim Allah'tan küfürlü konuşamaz sizlerin hoşuna gittiği için adam küfürleri yağdırıyor çok seviyorsunuz ya size de küfür etse güler siniz dilerim Rabbimden küfürlü kanal açtığı için neyse

Ege

Yok canim açık kalsın memnunuz umut abimden

Alireza
Alireza

Umut abiye laf yok la küfür falan isteyen izler isteyen izlemez

Gönül

Ben onun kişiliğine laf etmedim bizim çocukları kötü etkiliyor onu anlatmaya çalıştım ve muhatabım. Sen değilsin Allah'ın dan bulsun çocukları kötü etkilemeye çalışan insanlardan

Çocuklara Yönelik Küfürlü İçerik Endişesi

19 Mayıs 2025 23:49

Çocuklar İçin Uygun Olmayan YouTube Kanalı Ve Zararlı İçerikler Hakkında Şikayet

Zeynep
23 Ekim 2025 14:07
cocuklar-icin-uygun-olmayan-youtube-kanali-ve-zararli-icerikler-hakkinda-sikayet-6.jpg
cocuklar-icin-uygun-olmayan-youtube-kanali-ve-zararli-icerikler-hakkinda-sikayet-5.jpg
cocuklar-icin-uygun-olmayan-youtube-kanali-ve-zararli-icerikler-hakkinda-sikayet-4.jpg
cocuklar-icin-uygun-olmayan-youtube-kanali-ve-zararli-icerikler-hakkinda-sikayet-3.jpg
cocuklar-icin-uygun-olmayan-youtube-kanali-ve-zararli-icerikler-hakkinda-sikayet-2.jpg

Çağlar
27 Temmuz 2024 15:07