Özge sonuçtan hiç memnun değil

Yogakioo Merkezleri Para İadesi

07 Şubat 2024 11:00

Aralık 2023'te Yogakioo İskenderun şubesine kaydoldum ve ilk derse katıldım. Derse katılmadan önce 1200 TL olan bir aylık ücreti belirtilen IBAN numarasına gönderdim. Dersten sonra, dersin kalabalık olmasından dolayı memnun kalmadığımı ve reformer pilatesin bana daha uygun olduğunu düşündüğüm için yoga eğitmenine derslere devam etmeyeceğimi ve para iadesi talep ettiğimi ilettim. Eğitmen, üyeliğimi dondurabileceğimi ya da dersleri tamamlamam gerektiğini, çünkü genel merkezin de kendilerine bu yönde talimat verdiğini söyledi. Bunun üzerine genel merkeze e-posta gönderdim; onlar da bana İskenderun şubesine başvurmam gerektiğini bildirdiler. Bu durum, kabul edilemez bir döngüye neden oldu. Açıkçası, Yogakioo'nun kurumsal bir yapıya sahip olduğunu düşünmüyorum.

profile profile profile

Göknur
Göknur

Merhaba, Sorununuzu giderebilmemiz için bize ************ numaralı telefon üzerinden ulaşabilir misiniz? Sevgiler

Özge
Özge

Numarayı göremiyorum, ayrıca üzerinden bir seneden fazla geçti.

Aydan
Aydan
Şikayeti Çözüldü

Kesinlikle katılıyorum aynı mağduriyeti bende yaşadım üstelik dondurmadılar bile benim üyeliğimi ben yasal yollara başvurdum

Eda
Eda

Sn. Özge. Bu yerin yogakioo bun yasal bir yapısı yoktur Yoga dersini bu vesileyle veremez ve sertifika veremez kanuna uygun yapısı yok ayrıca ödediğiniz parayı havalemi ettiniz şahıs hesabınamı şirketemi açıklama yazdınızmı fatura fiş aldınız mı tüketici heyetine müracaat edin ve CİMER'e yazın bu yeri.

Şeffaflık Ve Empati Eksikliği Nedeniyle Hayal Kırıklığı

11 Ekim 2025 20:58
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
14 Aralık 2023 22:31
Naser sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Masaj Paketinin Kalan Seanslarını Kullanamadım Ve Ücret İadesi Yapılmıyor

27 Ağustos 2025 13:46