Orhan sonuçtan çok memnun

Yimpaş Faiz Ve Ortaklık Sorunu

Orhan
07 Mayıs 2023 11:05

Almanya'da yaşayan ailemden babam, annem, kardeşim, eşi ve çocuklarının paralarını şüpheli hisse senetleri ile aldınız. Bize ve çocuklarımıza miras kalacak birikimlere el koydunuz. Ben, kardeşlerim ve çocuklarımızı bu miraslardan mahrum bıraktınız.

Bize sevap olarak yansır. Sizler, ileri ki nesilleriniz bu günahlarınızın varisi olarak etkilenirler. Hakkımızı helal etmiyoruz. O*** a****.

Levent
Levent

1990 da saadet partisi genel başkanı Temel karamollaoğlu Sivas belediye başkanı iken Sivas'ta dökümhane kurmak istedi o dönemlerde babam 10.000 mark rakam karşılığında hisse senedi alıyor kurulan fabrika Yimpaş a devir ediliyor elimizde bom boş hisse kağıtları elimizde duruyor Yazıklar olsun

Yasemin
Yasemin

Merhaba Orhan bey aynı sorun bizde de var nasıl çözdünüz

Yimpaş Mağdurlarının Umutsuz Bekleyişi

28 Mart 2025 18:18

Yimpaş'tan 100.000 Euro Alacağının Ödenmemesi Ve Kanser Hastası Eş İçin Acil Çözüm Talebi

Figen
29 Ocak 13:42
yimpastan-100000-euro-alacaginin-odenmemesi-ve-kanser-hastasi-es-icin-acil-cozum-talebi-3.jpg
yimpastan-100000-euro-alacaginin-odenmemesi-ve-kanser-hastasi-es-icin-acil-cozum-talebi-2.jpg
yimpastan-100000-euro-alacaginin-odenmemesi-ve-kanser-hastasi-es-icin-acil-cozum-talebi-1.jpg
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Semanur
02 Ekim 2025 19:06