Ramı Yılmaz Pastanesi'nde Kışkırtıcı Davranışlar

14 Mayıs 2023 19:29

Rami Cuma, Mahmudiye CD. No:1, 34055 Eyüpsultan/İstanbul adresinde bulunan devamlı müşteri olduğumuz Yılmaz Pastanesi adlı işletmeden sundukları servislerden birini talep ederken karşılaştığımız ayrımcılık ve imalı kışkırtıcı davranışları şikayet etmek isterim.

14.05.2023 yaklaşık saat 18:30'da tesettürlü olan eşim ve kızım birkaç ürün almak için dükkana girdi. Çalışana hitap edip siparişimizi kendisine ilettiğimizde "ne? " diyerek kaba bir şekilde cevap vermesine pek aldırmadık ama, biraz sonra kendisi yanındaki kişi ile eşime ima ederek "kazanacağız (seçimler), az kaldı, teker teker gidecek, her şey güzel olacak" diyerek eşime ve kızıma kışkırtıcı sözler söylediler.

Biz bu davranışları bir esnafa yakıştıramadık ve siyasi tutumuz ne olursa olsun birliğimizi tehdit eden bu davranışlara dur demek için bu şikayeti yazıyorum.

Özer
Özer

Gerçekten laf olsun diyerek şikayet etmişsiniz. Bunu orada yapabilecek kimse yok insanların kendi arasında ki 2 li diyaloglara müdahale etmezseniz böyle polemigler de sizleri ilgilendirmemiş olur. Herkesin düşünme özgürlüğü var kaç senelik işletme böyle hitaplar yakışmıyor konuları bireyselleştirerek bir şey elde edemezsiniz ben normal bir vatandaş olarak katilmiyorum.

Osman
Osman

Hayırdır birader. Burası Twitter değil ki bana sataşmaya çalışıyorsun. Haddini bil, sanki bir tek biz geri zeka sahibiyiz ve durumu anlamışız. Kendine gel. Boş yapma. Bunu durumu sona kadar getirir gerekirse. Kimsin sen? Nereden çıktın? Yılmaz'da mı çalışıyorsun yanına geleyim konuşalım veya direkt mahkemeye çıkalım. Gelip boş boş konuşma.

Ertan
Ertan

Bölgemizde 45 yıldır hizmet veren bir işletme olarak iş yerimizde din siyaset ve futbol konusulmaz. Biz esnaf olarak taraf olamayız. Yanlış anlaşılma olduysa özür dileriz bizim herkesin görüş ve inancına saygımız sonsuz.

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Akasya Pastanesi Tatlı Dükkanında Gördüğümüz Saygısızca Tavır

05 Kasım 2023 12:15
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Özgüven Pastanesi'nde Rahatsız Eden Tavır

14 Şubat 2025 17:43