Yılmaz Masa Sandalye (Sultangazi) 1 Aydır Değiştirilmeyen Bir Sehpa İçin Uğraşıyoruz

07 Haziran 2024 15:52

Mayıs ayında aldığımız sehpa kusurlu ve ayakları eksik gelmesine rağmen hâlâ değiştirilmedi. Masa, TV ünitesi ve sehpa almıştık TV ünitesi dışında hepsi kusurlu geldi hadi masa için sesimizi çıkarmadık fakat sehpa yı kurmamız bile mümkün değildi. Sürekli arıyoruz ama telefonlar sanki bilerek açılmıyor. Biz bir de yerine gidip almıştık alana kadar her şey çok iyiydi aldıktan sonra ürünlerin asla arkasında durmadılar.
Ya para iadesi istiyorum ya da bir an önce sehpa nın değiştirilmesini istiyorum.
Bugün bile kaç kere aramamıza rağmen açmadılar. Geri dönüş bile yapılmıyor
Farklı numaralardan da aradık yok yani.
E biz nasıl ulaşacağız size? Bu nasıl bir firma bu nasıl bir iş yapmaktır?

Hanife
Hanife
13 Temmuz 2024 23:31

Hiçbir şey yapılmadı nişanlım en sonunda mağazalarına gitti ve tüm beyaz sehpaların deforme olduğu söylendi en son tekrar gitti ve oradan kahverengi bir sehpa aldı geldi. Ürünlerinin arkasında durmayan bir firma ve zaten telefon açma denilen şey asla yok. Yüzüne karşı da soruyorsun sana o zaman bile cevap veremiyorlar. Masamızda aslında kusurlu geldi ama ona gık bile demedik

Serap sonuçtan memnun değil

22 Ocak 2024 12:11

07 Temmuz 2024 02:50

07 Ekim 2024 13:26
Kırık Ürün ve Geciken Para İadesi: Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 14:22