Yiğit AVM İzmit Şubesi

Yiğit AVM İzmit Şubesi
12 Haziran 2023 19:49

Çeyizim için 6 önce Yiğit AVM İzmit şubesinden buzdolabı aldım bu hafta kurulumu yapılırken vuruk olduğu fark edildi. Servis tarafından bu konu ile ilgili Yiğit AVM ile görüştüm ve bana ürünü aldığımda kontrol etmem gerektiğini söylediler ama beyaz eşyayı servis olmadan açılmaması gerektiğini bilmiyorlar sanırım günlerdir bunun ile uğraşıyorum para almasını biliyorlar ama ilgilenmiyorlar

12 Haziran 2023 21:03

6 ay önce çeyizim için aldığım buz dolabımın servis tarafından kurulumu yapılırken vuruk olduğu görüldü ve kurulumu yapılmadı bununla ilgi Yiğit AVM ile görüştüm bunun mağazayla alakalı olmadığını söylediler servis bayiliğini aradım onlarda biz ilgilenmiyoruz dedi 12.000 TL'ye aldığım ürün şu an elimde kaldı

Ek
12 Haziran 2023 20:57

Yiğit AVM den aldığım buzdolabım kocaman üst tarafı vuruk geldi ne değişim yapılıyor ne de geri iade alıyorlar hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar ürün değişimi olmadan kalan taksitleri ödemeyeceğim

Ek
13 Haziran 2023 09:40 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba.. Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.. Geri bildiriminize ilişkin tarafınız ile iletişime geçilerek detaylı paylaşım yapılmıştır. İncelemenin ardından sizlerle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz.. YİĞİT MAĞAZACILIK Müşteri Hizmetleri Denetim Ekibi..

Ömer sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 17:24