Yeşil Pati Veteriner Kliniği Çiğli Yeşil Patim Veteriner Kliniği'nde Hayvanı Ölüme Terk Ettiler!

01 Ağustos 2023 16:15

1 Ağustos 2023 tarihinde markete gitmek için geçtiğim sokakta bir sokak kedisine araba çarptı ve kaçtı. Bunun üzerine sokak hayvanını olayın yaşandığı yere iki dakika yürüme mesafesindeki Yeşil Patim Veteriner Kliniği'ne koşarak götürdüm. Daha önce de gittiğim bir klinik olduğu için yerini ve sahibi veterinerle aynı sitede yaşadığımızı biliyordum. Biz oraya gitmeden yanımızdaki market sahibi kişi telefonla aramıştı. Veterinerde sadece tekniker olduğunu kendisinin gelemeyeceğini ve başka bir yere gitmemizi söylemiş. Veteriner kliniğine geldiğimizde kapı kilitliydi ve tekniker olduğu söylenen kişi dahil olmak üzere klinikte kimse yoktu. Dükkan üzerinde yazan iletişim numarasından a*** c*** s**** Veteriner Hekimi aradım. Aynı sitede oturduğumuzu acil bir durum olduğunu ne zaman gelebileceğini ve sorun eğer masraflar ise bunu karşılayacağımı söyledim. Randevu ile çalıştıklarını ve saat 3'ten önce kliniğe gelmeyeceğini söyledi. Ben de bunun üzerine aynı sitede oturduğumuzu ve bunun acil bir durum olduğunu belirterek resmen yalvardım. Buna rağmen gelmedi. Bu ve bunun gibi sadece para odaklı bir veteriner hayvanlarınıza kim bilir neler yapar.
Buna ek olarak, daha önce gittiğim için biliyorum demiştim. Zorunda kalmasam zaten gitmezdim de çünkü kendi kedim için gittiğimde anestezi vererek bir uygulama yapılması gerekiyordu ve normal şartlarda anestezinden 12 saat öncesine kadar herhangi bir yemek verilmemesi gerektiğini sormama rağmen söylemediği için kedim anestezi sonrası kustu ve bu ciddi bir problem yaratabilirdi. O gün itibariyle bir daha gitmemeye karar vermiştim.

Mine sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 14:19
Urla Sihir Veteriner Kliniği Sorumsuzluğu
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Kal-Vet Veteriner Muğla Ortaca Yanlış Teşhis Ve İlgisizlik

19 Haziran 2024 19:56
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kocatepe Veteriner Kliniğinde Yaşadığım Mağduriyet

03 Temmuz 2023 23:38
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 02:54