Lilyum Veteriner Kliniği Olması Gereken Tedaviyi Geçiştirip Yanlış Kararlar Aldı!

24 Eylül 2023 15:39

Acil lütfen okumadan geçmeyiniz.
Lilyum veteriner kliniği (Silivri),
Bahçemizde baktığımız (vicdanen aylık masraflarımızdan kesip baktığımız sokak hayvanı) yavru 2 aylık kedi yazlıkta ağaçtan düşüp sakatlandı. Silivri'de yolumuz üstünde denk geldiğimiz Lilyum Veteriner'e emanet ettik. Kendisi sadece kırık olduğunu söyleyip röntgen çekip evde kapalı bir ortamda tutulursa kendi kendine düzeleceğini söyledi. Bizde aldık evimizde bakmaya başladık. Fakat hayvancağız daha 3. Günde kötü olup tekrardan kendisini Lilyum Veteriner U***K*** isimli veterinere götürmek zorunda kaldık. Hayvanının yüksek enfeksiyon riskinde olduğunu ve yüklü bir antibiyotik tedavisi görmesi gerektiğini söyleyip hayvancağızı yatıya aldı. 1 ay yatması sonuncunda kendisi yetersiz kalıp hocamı çağıracağım şu vb. Gibi mazeretlerde bulunup hayvanın enfeksiyonun ilerlediğini söyledi ve hayvanın ayağını kesme kararı aldı. Bunların yanında tedavi edemediği hayvanımız için yüklü bir parayı tedavisinin yarısında istedi ve ödedik. Hayvanı 2 gün önce teslim aldık bugün tekrardan başka bir veterinere götürdük. Diğer ayağında da enfeksiyon olduğu görüldü ve kesilme riskinin olduğunu söylediler. U***K***'a konuyu ilettik ve 2 günde hayvanın diğer ayağını da bizim yaptığımızı iddia etti:) diğer ayağında hiçbir şey olmadığını 1 aydır söyleyip olması gereken tedaviyi de geçiştirip yanlış kararlar alıp hayvanın tek bacağının kalmasının yanı sıra diğer bacağı için de sorumlu oldu. Sokak hayvanları ve diğer tüm evcil hayvanları kendi çıkarlarına göre yönlendirip para kazanan bir veteriner. Evcil ve sokak hayvanlarımızın her birinin yaşam hakkı var, para uğruna canımızdan olmayalım!

Yunus

Merhaba. Benzer bir durum biz de yaşamıştık daha sonra petaddress'e gittik ve çok başarılı sonuç veren bir tedavi ile yardımcı oldular bize. Tavsiye ederim

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kocatepe Veteriner Kliniğinde Yaşadığım Mağduriyet

03 Temmuz 2023 23:38

Yeşil Pati Veteriner Kliniği Çiğli Yeşil Patim Veteriner Kliniği'nde Hayvanı Ölüme Terk Ettiler!

01 Ağustos 2023 16:15
Mine sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 14:19