01 Aralık 2023 10:37

Hepsiburada üzerinden yes parfümeri isimli satıcıdan aldığım memo Paris marka parfümle ilgili bir sorun yaşadım. İlk resim bana gönderilen ürün, ikinci resim ise yıllardır kullandığım ve sipariş verdiğim üründür. Ürünü sipariş ederken satıcıya ürünün orijinal olup olmadığını sordum ve olumlu yanıt aldım, herhangi bir sorunda kendilerine ulaşabileceğim konusunda güvence verildi. Ancak ürün elime ulaştığında ambalajın farklı olduğunu fark ettim.
Satıcıyı aradığımda ambalajın yenilendiğini ancak ürünün aynı olduğunu ifade ettiler. Ambalajı açtığımda şişenin ve üzerindeki yazının da farklı olduğunu gördüm. Kokunun aynı olduğu konusunda ısrar edilmesine rağmen, bir deneme yaptığımda kokunun tamamen farklı olduğunu anladım.
İade etmek istediğimde bu mümkün olduğu söylendi. Ürünü eksiksiz ve hasarsız bir şekilde iade etmeme rağmen, kullanılmış ve paketin yırtılmış olduğu iddia edilerek iade kabul edilmedi. Ayrıca, o*** bey adlı yetkiliye telefonla ulaşmaya çalışmama rağmen kendisine ulaşamadım.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Bilgin
Bilgin

Arkadaşlar bu firma sahibi aynı şekilde beni de yanılttı. Parfümün fiyatını piyasa fiyatının 3te 2 si olacak şekilde belirliyor ve sorduğunuzda paralel ithalat, kesinlikle orijinal diyor. Ama gelen ürünler sahte ve iade almıyor. Şimdi buraya dolan dirici yazamıyoruz tek kelimeyle ama iki kelimeyle yazabiliriz. Yapılacak tek şey gerekli mercilere şikayet etmek.

Hakan
Hakan

Bilgilendirme için çok teşekkürler, 6 adet parfüm eklemiştim sepetime son anda kontrol ettim sizin yazınızı görünce derhal sepeti falan boşaltıp çıktım siteden. Şikayet var sitesine de ayrıca teşekkürler, sizlerin sayılarının daha da artması gerekiyor. Keşke siyasetçileri de değerlendirebilseydik :)

Ahmet
Ahmet

Sorununuz çözüldü mü?

Eda

Yoğun çabalarım sonucu Hepsiburada bana ödemeyi iade etti. Firmayla kendi aralarında halletmişlerdir sanırım.

Dursun
Dursun

Tam da parfüm alıyordum iyi oldu okuduğum. Teşekkür ederim

Atilla
Atilla

Şikayetinizi tam Vakko parfüm almak üzereyken okudum Eda Hanim size çok ama çok teşekkür ederim. Paramı kurtardıniz.

Eda

Çok sevindim faydam olduysa, darısı başıma 🙏 umarım ben de paramı kurtarabilirim.

16 Haziran 2023 18:14
Elif sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 14:48
Farklı Koku Nedeniyle İade Talebim Reddedildi
Farklı Koku Nedeniyle İade Talebim Reddedildi
Ümmügül sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 14:35
ithalcomonline-yalan-beyanlarla-insanlari-yaniltiyor-5.jpg