Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Otopark Sorunu

24 Mart 2024 08:56

Geniş bir hastane olmasına rağmen otoparkının olmaması, yanında bulunan açık otoparkın her seferinde dolu olduğunu söyleyip bizi içeri almaması son derece rahatsız edici bir durum. Engelli babam onkoloji hastası ve bu hastanede tedavi görüyor. Yüzde 91 engelli olduğu için uzak bir otoparka arabayı park etme şansımız yok; zira yürüyerek hastaneye ulaşması mümkün değil. Her seferinde hastane otoparkının dolu olduğunu söyleyip bizi geri çeviriyorlar. Otoparkın arkasındaki mahalledeki insanlar kendi aralarında bir otopark düzeni kurmuşlar ve en yakın yer orası olduğu için mecburen oraya park etmek zorunda kalıyoruz. Ancak oraya park ettiğimizde mahalle sakinleri gelip 'Burası otopark' diyerek anahtarımızı istiyorlar ve arabayı uygun bir yere çekeceklerini söylüyorlar. En son gittiğimde anahtarı bırakmıştım, ancak arabamı almaya gittiğimde aracımın sürtüldüğünü fark ettim. Bu durumu dile getirdiğimde ise mahalle halkı tarafından tehdit edildim. Hastane otoparkının yetersizliği yüzünden bu şekilde mağdur oldum. Yaklaşık 10 yıldır ailecek bu hastaneye gitmekte ve diğer hizmetlerden memnun kalmaktaydık; ancak sadece otopark sorunu yüzünden hastaneyi değiştirme kararı aldık. Üstelik aracımız engelli aracı olduğu plakadan da anlaşılıyor; keşke en azından engelli bireylere yardımcı olabilseydiniz.

25 Mart 2024 10:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Nisa sonuçtan memnun değil

24 Mart 2024 16:52
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 14:49

24 Nisan 2024 09:17
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 19:26
Eren sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2024 19:00
"Sorunum çözülmüştür. Medical Park'a teşekkür ediyorum."