Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Hastanesinin Oluşturduğu Mağduriyet.

30 Kasım 2023 11:287.858

Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Hastanesi'ne 23 Ekim 2023 tarihinde doğum paketi almak üzere başvuru yaptık. Hastane yetkilileri tam zamanında geldiğimizi söylediler. Doğum paket tutarının 30 Bin tl olduğunu, 2024 yılı itibari ile pakete zam geleceğini belirttiler. Aralık 2023 sonuna kadar doğum paketini 30 Bin tl olarak satın alabileceğimizi söylediler. Biz de bize söylenen tutarı denkleştirerek satın almak üzere 23 Kasım 2023'de hastaneye gittik. Ancak bize maliyetleri karşılamadığını, Aralık gelmeden zam yaptıklarını söylediler, fiyatın iki katına çıkacağını belirttiler. Ancak şu an paket satışı yapmadıklarını söylediler. Paketi satın alamadık. Eksik ve yanlış bilgilendirme nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyoruz. Bize söylenen 30 Bin tl tutarında ödeme yaparak doğum paketini satın almak istemekteyiz. Lütfen hastane ile görüşerek bize yardımcı olunuz. İlk çocuğumuzu karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde hamile eşime ve bana bu eziyeti çektirmeye hastanenin hakkı yoktur. Bize verilen ücretlerle doğum öncesi sezaryen ve doğum paketi hastane broşürü (30 Bin tl) ekte yer almaktadır.

1 Destek
30 Kasım 2023 11:32 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi olarak yapılan şikayetleri bir zenginlik olarak gördüğümüzü belirtmek isteriz. Onları süreçlerimizde ki hataları ve sıkıntıları düzeltebilme ve geliştirebilme adına önemsiyoruz. Bu anlamda yapmış olduğunuz şikayet bizim için çok önemli. Ancak ücret politikası gereği güncel fiyatlardan hizmet verdiğimizi belirtmek isteriz. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi ailesi olarak ailenizle birlikte sağlık dolu, mutluluk dolu günler yaşamanızı temenni ediyoruz.

30 Kasım 2023 11:43
Eki aç

Ancak ücret politikası gereği güncel fiyatlardan hizmet verdiğimizi belirtmek isteriz diye belirtmişsiniz. Bizde broşürdeki güncel Fiyattan paketi satın almak istedik lakin bu süreçte paket satışını durdurduğunuz için satın alamadık. Oysa ki aralık sonuna kadar broşürdeki fiyatların güncel olacağı söylenmişti gereğinin yapılması ve bu hatadan dönülmesini talep ediyorum.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Acil Serviste Yetersiz İlgi Ve Tutarsızlık!

Enes
20 Aralık 2023 00:134.523

19.12.2023 tarihinde Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Hastanesi'nin acil servisine gittiğimde, acildeki görevliler beni dahiliy...

Gaziosmanpaşa Medical Park Doğum Paketi Şikayeti

Melis
24 Temmuz 2024 20:5713.117

Şubat 2024'te Gaziosmanpaşa Medical Park Hastanesin'den 50.000 TL'ye doğum paketi satın aldım. Doğum paketinin içinde ol...

Gaziosmanpaşa Medical Park Doğum Paketi Şikayeti
2 Yorum