Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 22:36

Ben hayatımda böyle la net bu kadar saçma bir seyahat görmedim. 3 kişi aile olarak bindik, bir bindiğimize bin Bis man olduk. Ne terbiye, ne saygı, ne hizmet. Neredeyse bindiğim dakikadan sonra 1 geçmeden araçtan inecektim. 2250 milyonda para verdim. Ha RAM olsun araçta, bir çocuk 14 yaşında muha pen etmişler. Urfa'dan İstanbul'a kadar 4 kere gördüm. Başkada göremedim. İçeri Suriye ile av kanlarla dolu ayaklarını su koydukları dolap in üzerine uzatmışlar. Ellerine elektronik nargile almışlar. Urfa'dan İstanbul kadar içtiler. Ne gelip uyaran oldu, ne de ne yapıyorsun diyen oldu. Yolda otogar dişin da vazla yolcu almışlar. 2 kişi İstanbul'a kadar adamlar yerde oturarak getirdiler. Urfa Birecik dinlenme tesisleri durdu 5 saat 6 durmadı. Neredeyse altınıza bırakacaktık. Şoföre tesisleri sordum, ne zaman duracağımızı sen geç yerine ne zaman du rar s ak o zaman görürsün deyip terledi. Neredeyse kalkıp beni dövecekti. Ben çocuk değilim. Yaşım 36. Kısaca si la n et olsun bu firmaya hakim h aram olsun.

15 Ağustos 2023 00:01

Bu nasıl araç bu. Nasıl la net bir firma ben daha hayatım boyunca böyle paramla re zil olmadım otogar dışı yolcu alıyor Urfa otogar in dışında o 2 yolcuyu İstanbul kadar koridor da oturarak getiriyor avkan s u ri yelelerle dolu kimi ayağını buzdolap in üstüne uzatmış kimi Urfa'dan İstanbul a kadar elektronik nargile sigara içiyor kokudan midemiz bulandı bir çocuk 14 mu hab en yapmışlar İstanbul kadar 3 defa gördüm başkada kimseyi göremedim Urfa Birecik de mola verdiler 6 saat 7 saat mola vermediler neredeyse altınıza is ey EC ektik sormak için şoför e gittiğimde beni t er sedi geç ne zaman durursa o zaman gidersin dedi bu tun mola yerlerinde en vazla 10 dakika durdular tuvalet e gidip gelmemiz le otobüs kalkmış gidiyor yolcu kont yok beklemek yok 11 Urfa Suruç da yola çıktık diğer gün saat 6 oldu akşam ancak İstanbul vardı durmadan yolda durup yolcu aldılar soranlara da şoför deyişti diyorlar hepsi yalan hiç şoför değişmedi anlayacağınız ben böyle la n et bir firma görmedim param onlara zahir olsun 2250 TL para verdim aile ye hiç uygun bir araç değiller

Ek

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2025 08:10