Yeni Çağ Yapı Gayrimenkul (İzmir) Sahte İlan Açıp Müşteri Çeken Vasat Gayrimenkul Firması

16 Mart 2024 20:29

Sahibinden.com'daki bir ilan için üç-dört gün boyunca konuştuk. Şehir dışından geleceğimi belirttim ve herhangi bir sorun varsa bildirilmesini, zaman kaybetmek istemediğimi ısrarla ifade ettim. Sorun olmadığını belirterek randevu oluşturduk. Eğer sadece onlar için gelmiş olsaydım, nasıl bir açıklama yapacaklarını merak ediyorum. Bu, insanları sahte ilanlarla ofise çekme çabasından başka bir şey gibi görünmüyor.

Ülker
Ülker

Sahibinden.com a şikayet etmelisiniz. Sahte ilan diye. Bunlardan çok var. Ne kadar saçma yaptıkları.

Çağ
Çağ

Merhaba Aysen Hanım yaşadığınız hayal kırıklığı için içtenlikle üzgünüz. Geri bildiriminiz bizim için çok değerli. Sizi dinleyip sorunlarınızı çözmek ve hizmet kalitemizi artırmak adına bize çağ yapı gayrimenkul üzerinden ulaşabilir misiniz? Size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.”

Gözde
Gözde

İnsanlara doğru bilgileri vererek en iyi hizmeti vermiş olursunuz zaten. Şu an hala yayında olan ilanlarınız doğru mu? Mesela. O evler o fiyata eliniz de mi?

Öykü sonuçtan hiç memnun değil

Şahin İnşaat Ve Şirketler Grubu Yanıltıcı İlanlar Ve Ofisteki Beklenmedik Durum

11 Şubat 2025 14:29
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı İlan Ve Yanlış Bilgilendirme İle Saatlerce Zaman Kaybı Yaşadım

16 Temmuz 2025 10:53