Hakan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yedibahis Sitesinde Sürekli Kayıp Yaşanıyor

28 Aralık 2024 21:34

Yedibahis sitesi skorları hepsi ayarlı, sadece kaybetmeye yönelik. Bu siteyi 1 aydır deniyorum, slotlar kuruş kazandırmıyor. Hep ezberledikleri şey 'müdahalemiz yoktur', ancak aynı slotları başka sitede denediğimde hiçbir sorun yaşamıyorum, en azından alıyor, veriyor. Bir müddet oynuyorsun ama Yedibahis'te yüklediğin gibi para bitiyor. Hesabımın tamamen kapatılmasını istiyorum. Zaten hiç güvenilir site değil. Yedibahis sitesi pişmanlıktır.

03 Ocak 2025 22:51

3 gün oldu yedibahis sitesi piyango çekiliş sonuçlarını ne yükledi ne açıkladı millete çekiliş adı altında para yatırttırıp hiç kimsenin ödülünü vermedi tam dolandırıcı site oyunlarda müdahalesi var bonuslar deseniz sorun uzak durun bu siteden mağduriyet yaşamamak için uzak durmak gerekiyor

02 Ocak 2025 18:09

Yedibahis sitesi sözde yılbaşı çekilişi yaptı ikramiye kazananlar gün içinde eklenecek denildi sonra 24 saat dediler şimdi 72 saat diyorlar sonrada şeffaflıktan bahsediyorlar bir kişi 20 kere 5 bildiyse 20 ye bölüp 1 ini bilene verecekler 19 u kendileri kalacak Milli Piyango bile milyarlarca bilet çıkarıp yarım saatte her şeyi açıklarken yedibahis 3-5 bileti açıklayamıyor aynı oyunları gibi her şeyleri şaibe

Hakan
Hakan
29 Aralık 2024 18:40

Teşekkürler temsilciniz mira hanım ilgili ve nazikti çok yardımcı oldu müşterisine önem veren site olarak görüyorum ilgi ve alakanıza teşekkür ederim

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yedibahis'te Para Yatırma Sonrası Kazanç ve Çekim Sorunları

21 Ağustos 2025 04:37

02 Nisan 2024 15:38
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Yedibahis'te Kısa Sürede Tüm Yatırımlarımı Kaybettim, Çözüm Sunulmuyor

10 Ekim 2025 11:06
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Betewin'de Müşteri Hizmetleri Ve Oyun Deneyimi Sorunları!

Emrah
09 Aralık 2024 22:27