Tuba sonuçtan hiç memnun değil

YDS Atak Online Dil Okulu Vaat Ettiği Eğitimi Sağlamıyor Boşa Gider Paranız Eğitim Sıfır

14 Haziran 2024 21:23

YDS atak kurs içeriği hakkımda doğruyu yansıtmıyor. Vaat ettiklerini gerçekleştirmiyor bunu dile getirdiğimiz de gruptan direkt atıyor. Telefonlarınızı açmıyor. Para iade edilecek deyip etmiyor. Alaycı konuşuyor. Eğitim yok seviyesizlik diz boyu. Çocuğum hasta diye bahaneler ile ve sistemimiz oturmadı diye aylarca beklettiler bizi. Kurs neden başlamıyor denilince grup sadece yönetici mesaj atabilir e dönüyor. Asla bulaşılmasın. Laf kalabalığı yapıyorlar. Kurs kalıcı olarak kapatıldı yazıyor biz mağdur edildik. İbana para isteyip fatura kesmiyor her yerden şikayet edeceğim herkes duysun

14 Haziran 2024 22:18 (Şikayetten 54 dakika sonra)
14 Haziran 2024 22:45

Evet kendiniz düzgün is yapmadığınızı aleni paylaşmışsınız bir de. Bu mu bunu mu diyorsunuz bizim istediğimiz bu değil bize vaat edilen bu değil demişiz :) tamamını neden yayınlamadınız :) insanlar size bu sistem için kayıt olmadık diyordu onları neden paylaşmadınız? O kadar isin cakalı olmuşsunuz ki oradan buradan kırpıp kıvıracağınızı sanıyorsunuz. Her gün şikayetlerim devam edecek hiç merak etmeyin. Yasal haklarımız var. Öyle elinizi kolunuzu sallayarak insanların parasını yiyemezsiniz. IBAN'ınıza nasıl para alıyorsunuz onu açıklayın bakalım :)

14 Haziran 2024 23:14
14 Haziran 2024 23:35

Ooo hocam helal olsun her mesaja nasıl dönmüşsün saniyesinde :) sizi arıyoruz arıyoruz muhatap bulamıyoruz bilsek buradan iletisim sağlardık. Yakında avukatım aracılığı ile bilgilendirmelerinizi alırsınız bol bol ;)

14 Haziran 2024 23:42
14 Haziran 2024 23:49

Ya resmen 3kagit başka bir şey değil su yazdıklarınız inanılmaz birisiniz. Vaadleriniz uymuyor denildiği için kabul edip susalım diye hediye teklif ettiniz. Tamam çıkmak isteyen çıksın dediniz ve paranız iade edilecek dediniz vallahi çocuklarınıza nasıl yediriyorsunuz bu parayı. Bir de korkutmak ve caydırmak için neler yazmışsınız :) değil 3 bin 13bin bile tutsa her gün uğraşacağım hakkımı elinizden alana kadar :) o kadar böyle islerle uğraşmışsınız ki. Kendiniz yazarken hiçbir şey yok gibi yazıp delil topluyorsunuz yazık :) biz yazarken grup sadece yöneticiler yazabilir moduna alınıyor. Yarin arar avukatım tabi açarsanız :) gruptaki herkesin numarası var bende merak etmeyin ulaşamayacağımı sanıp böyle rahat konuşmuşsunuz

14 Haziran 2024 23:59
15 Haziran 2024 00:27

Siz altyapı ile ilgili sorunumuz var dediniz biz de insanlık yapıp bekledik. Şu an bu beklememizi farklı boyuta çevirmeniz inanılmaz bir durum. Asla bırakmayacağım göreceksiniz kim bilir kaç insan yıldı sizin bu manipülasyon taktiklerinizle. Askerdeyim dediniz beklettiniz. Sistemi çözemedim dediniz beklettiniz. Çocuğum hasta ilgilenemiyorum dediniz beklettiniz. Söke söke alacağım sizden. Hocalarım bu sadece kelime parti diye yazmışsınız sonra da biz zaten sadece bu egitimi sattık kim size Aşağıdaki görsellere bakin bakalım asker yolu gözlemişiz günlerce :) Kursun başlangıç tarihi bile söylediğinizle uymuyor Yazılımcı beklemişiz günlerce ve siz pat diye çıkıyor nasıl sizin kursunuz zaten başladı demişsiniz oynat bakalım Sabrimiz için teşekkür bile etmişsiniz :) ne kadar kibarsınız :)

15 Haziran 2024 00:41
15 Haziran 2024 00:50

Çok güzel konuşma tarzınızın bir kısmını yansıttınız buraya hayirli olsun şunları okuyanın zaten sizinle isi olmaz :) öfke kontrolü sart yoksa isiniz elinizden böyle gider kendinizi ispatlama azminiz ders günlerini unutmamaya dönse keşke veya karınızla doğru iletisim kurup ne vaat ettiğinizi bilseniz hizmet veren olduğunuzu hatırlasanız da doğru hizmet sunsaniz. Herkes okuyacak ve neler zırvaladığınızı görecek. Siz de tıpış tıpış paramı ödeyecek ve özür dileyeceksiniz. Her gün akademisyenler ve öğrenciler görecek paylasimlarimi. Şikayet oluşturuyorum diye beni arayıp sadece size ödeme yapılmayacak dediniz. Diğerleri iadeyi almış. Şikayetlerime devam edeceğim :)

15 Haziran 2024 00:55
15 Haziran 2024 08:15

Kurşun başlangıç tarihinden 1 ay sonra eğitim başladı deyip bizi şok eden sizsiniz zaten :) yukarıda da yazıyor askere gitmiş siniz vaat ettiğiniz tarihte yoksunuz bile hahahah kurs nasıl başladı ne diyorsunuz deyince hediye etmeye ortamı yumuşatmaya çalışmışsınız sizin attığınız ekran görüntüleri bir akıl tutulmasının işaretidir size bir şeyler sorup ne yapmaya çalıştığınız anlamaya çalışırken çok deneyimli olduğunuz için bizlere sohbeti kapatıp yazılı olarak bir şeyler elinizde bulunsun diye döşemişsiniz o metni :) Çocuğumuz hasta bahaneleri ile beklettiniz Çünkü ortağınız olan eşinizle ikiniz farklı konuşuyorsunuz iletişim kurup plan yapmamışsınız Çünkü eğitim sisteminiz yok Konuşma pratiği deyip telaffuz satmaya çalışıyorsunuz Söylediklerinin yaptıklarınız vaatleriniz hiçbiri birbirini tutmuyor İnsanlara böyle mesajlar atınca haklı olmuyorsunuz siz manipüle etmeye çalışıyorsunuz işlerinizi çok böyle çözdünüz galiba

15 Haziran 2024 11:03

Osman
Osman

YDS kursuda satıyorlar hala iade gelmediyse peşini bırakmayın size hakarette etmiş hakaret davasıda açın

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 19:21
YDS Atak Online Dil Okulu YDS Atak Şikayet
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 19:44
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

YDS Atak Online Dil Okulu - YDS Atak İptal Para Ödemesi

23 Ocak 2024 09:02