Alsem sonuçtan çok memnun

05 Kasım 2024 13:31
Alsem'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle ilgili hemen aynı gün arandım ve çözüm ile ilgili bilgilendirildim. Sonrasında kalite kontrol sonuçlarını dahi paylaştılar. Müşteri hizmetleri çok ilgiliydi kendisine buradan teşekkür ederim.”

Yayla Hazır salatayı uzun suredir diyet programım için kullanıyordum. Fakat bugün ki öğünümde paketi açtığımda ürünün kapalı paket içinde küflenmiş olduğunu gördüm. Bu nasıl olabiliyor? Böyle bir markanın bu denli kalitesiz bozuk bir ürün satması anlaşılır bir durum değil. Acilen çözüm bulmalılar. Bu durumdan sonra ürünü kullanmayacağım.

05 Kasım 2024 15:19 (Şikayetten 1 saat sonra)
Alsem

Yayla Bakliyat Yayla Markasının Ürünlerinin Sürekli Bozuk Olması
Yayla Bakliyat Yayla Markasının Ürünlerinin Sürekli Bozuk Olması
Eray sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2025 23:06
"Markanın ürününde yaşadığım sorunla ilgili olarak Nilgün Hanım benimle telefonla iletişime geçti. Kendisi, süreci büyük bir yetkinlikle takip ederek gerekli tüm incelemeleri üretim departmanı ile koordine etti. Her adımda düzenli bir şekilde bilgilendirerek sorunun kaynağını net bir şekilde belirtti. Süreç boyunca gösterdiği şeffaflık ve profesyonellik nedeniyle teşekkür ederim. Firma, durumu tatmin edici şekilde telafi etti. Sonuç olarak, bu süreçten son derece memnun kaldım. Teşekkürler..."