Sedat sonuçtan çok memnun

Yatsan Yatakta Aşırı Yumuşama Ve Bel Ağrısı

31 Mayıs 2023 19:19
Sedat'ın Teşekkür Mesajı
“Sanki yatak ta revize bir durum söz konusu çok daha iyi bir yüzey karşıladı bizi yatsana ilgi alaka ve hoşgörüleri için teşekkür ediyorum”

Adana Yatsan'dan King Koil Grayson Latex Hybrid Yatak markası olan 180cm X 200cm ölçülerinde bir yatak aldım. Yatakta 1 hafta içinde aşırı bir yumuşama oldu. 90 gün içinde memnuniyetsizliğimi bildirdim ve iade hakkımız olmasına rağmen yatağı almadılar. Kullanmaya devam ettik. Artık otururken yatarken o kadar çok vücudumuz yatakla birlikte gömülüyordu ki en sonunda bel ağrısı ile uyanmaya başladım. Servisi tekrar aradım. Şimdi yatağım incelemeye gitti. Ancak bu yatağı almalarını daha ucuz daha sert bir yatak istedim. Umarım çok bedel ödeyip aldığım yataktaki memnuniyetsizliğim çözümsüz bırakılmaz. Deneyimlediğim bu yatağı asla çevreme tavsiye edemem... Kurumsal bir firma ile iyi düşüncelerle ayrılmak istiyorum. Umarım yanılmam...

19 Haziran 2023 11:47 (Şikayetten 18 gün sonra)
15 Temmuz 2023 13:20

Fatma
Fatma
Şikayeti Çözüldü

Aynı durumdan ben de çok rahatsızım, 2 yıl bile olmadan yatak resmen aşırı yumuşak hale geldi. Her gün bel ve sırt ağrısıyla uyanıyorum. O kadar pişman oldum ki bu yatağı aldığıma. O kadar yüksek meblağ ile rahat etmeyi umarak aldığım yatak, çok daha uygun fiyatlı yataklardan daha kötü çıktı.

Nuray
Nuray

Aynı sorun bizde de var. Zaten bel boyun şikayetlerim için mağaza tarafından önerilmişti. Aldım ama Yatağı aldığımdan beri 1 ay oldu ağrısız 1 günüm yok. Daha da kötü oldum çok rahatsızlandım. Bende değişim talebinde bulunacağım.

Ruhal sonuçtan hiç memnun değil

Ruhal
17 Mayıs 2025 14:28