Yaşam Sağlık Tıp Merkezi (Menemen) Alexsandra Lazer Cihazı Enfeksiyona Neden Oldu

Yaşam sağlık'da lazer epilasyona gittim 2 gün sonra kasığımda yanık meydana geldi. Ve yine oranın genel cerrahına gittim bana ilaç verip 2 kere evime yolladı.

Sonuç 1 hafta içinde lazer epilasyona bağlı enfeksiyon dan kasığımdan büyük bir ameliyat geçirdim Çiğli'de. Ve bu hastane hiçbir şekilde hatalarını kabul etmiyor.

28 Aralık 2024 14:32

Özel yaşam sağlık pişmanlıktır. Bu hastaneye lazere gittim hiçbir tetkik yapılmadan lazer yapıldı ve iki gün sonra kasığımda yanık meydana geldi oradaki cerraha gittim sürekli antibiyotik hap ile beni eve geri gönderdi ve dayanılmaz hal aldı Çiğli araştırma hastanesinde acilen ameliyata alındım ve lazere bağlı enfeksiyon ve apse meydana gelmiş. Verdiğim lazer parası muayene parası ultrason parası boşuna gitti. Elimde resimler raporlar her şey var ve bu konuda şikayetçi olacağım CİMER'e de yazdım.

30 Aralık 2024 11:11

Merhabalar; şirketimize yöneltmiş olduğunuz isnatların gerçekliği bulunmamaktadır. Yaklaşık 37 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren şirketimiz hastalarımızın talepleri doğrultusunda onlara en iyi hizmeti vermektedir. Sağlık merkezimiz bu zamana kadar tabi tutulduğu bütün denetimlerden iftihar alarak çıkmıştır. Sağlık merkezimizde istihdam edilen bütün personellerimiz yapılan mülakatlar sonucunda özenle seçilmiş kişilerden oluşmakta olup kendileri alanlarında uzman niteliklere sahiptirler. Sağlık merkezimizden hizmet alan hastalarımızın büyük bölümü teşekkürle ayrılmakta olup sizin dışınızda iddia etmiş olduğunuz problemlerle karşılaşan ikinci bir kişi olmamıştır.

30 Aralık 2024 11:10

Ancak belirttiğiniz üzere operasyon olduğunuz hastaneye gitmeden önce de 2 gün başka bir hastaneye gittiğiniz orada bir tanı konulup müdahale edilmediği tarafımıza beyanınız ve gönderdiğiniz mesajla da mevcut olup eve gönderildiğiniz tarafınızca bildirilmiştir. Sağlık merkezimizle irtibata geçmeniz halinde tarafınıza en iyi şekilde dönüş sağlanmaya çalışılacaktır.

30 Aralık 2024 11:09

Sağlık merkezimizden hizmet alan hastalarımızın büyük bölümü teşekkürle ayrılmakta olup sizin dışınızda iddia etmiş olduğunuz problemlerle karşılaşan ikinci bir kişi olmamıştır. İddia ettiğiniz gibi lazer sonrası enfeksiyon durumu söz konusu değildir. İşlem yapılırken vücudunuza hiçbir şekilde cihazımızın özelliğinden kaynaklı temas edilmemiştir. Çiğli eğitim araştırma Hastanesi raporlarında da belirttildiği gibi nekrozitan fasiit tanısı aldığınız görülmektedir bu hastalığın nedenlerine bakıldığında Hijyen eksikliği bulunmaktadır ve bu açıdan lazer cihazımız temas etmediği için hastalığın işlem kaynaklı olması mümkün değildir.

30 Aralık 2024 11:08

Merhabalar; şirketimize yöneltmiş olduğunuz isnatların gerçekliği bulunmamaktadır. Merhabalar; şirketimize yöneltmiş olduğunuz isnatların gerçekliği bulunmamaktadır. Yaklaşık 37 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren şirketimiz hastalarımızın talepleri doğrultusunda onlara en iyi hizmeti vermektedir. Sağlık merkezimiz bu zamana kadar tabi tutulduğu bütün denetimlerden iftihar alarak çıkmıştır. Sağlık merkezimizde istihdam edilen bütün personellerimiz yapılan mülakatlar sonucunda özenle seçilmiş kişilerden oluşmakta olup kendileri alanlarında uzman niteliklere sahiptirler.

8 Mayıs 2024 20:3914.576

30.04.2024 tarihinde Ortadoğu asg tıp merkezinde lazer epilasyon sırasında bacaklarım yandı! Yanık sonucunda bacaklarım...

2 Yorum

Ankara Cerrahi Tıp Merkezi Güzellik Kliniğinde Yanık Sorunu Ve Müşteriye Yaklaşım Hataları

14 Mayıs 2024 21:3310.618

Bir süredir kliniğin güzellik bölümündeki lazer uygulamalarına gidiyorum. Personelin müşteriye karşı üslubu çok yanlış, ...