08 Mayıs 2024 20:39

30.04.2024 tarihinde Ortadoğu asg tıp merkezinde lazer epilasyon sırasında bacaklarım yandı!
Yanık sonucunda bacaklarımda kızarıklık, şişlik ve ağrı oluştu. Durumu hemen estetisyene ilettim sadece basit bir krem sürerek sorunun çözüleceğini söylediler.
Eve döndüğümde bacaklarımın durumu daha da kötüleşti. Ağrı dayanılmaz hale geldi ve bölge kabarmaya başladı. Bu durum karşısında tekrar başka bir hastaneye giderek adli rapor çıkarttım.
Yaşadığım bu talihsiz olay ve hastanenin ilgisiz tavrı beni son derece üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı. Lazer epilasyon gibi bir işlemde böylesine bir ihmal kabul edilemez. Bacaklarımda kalan yanık izleri ve yaşadığım manevi sıkıntılar için maddi ve manevi tazminat davası açacağım.
Bu şikayeti, benzer mağduriyetler yaşanmaması, diğer kişilere de sesimi duyurmak ve Ortadoğu asg tıp merkezinin ihmalkar tutumuna dikkat çekmek için yazıyorum!

Pelistan
Pelistan

Çok geçmiş olsun aynı durumu yaşadım ama sakin kalabilmişsiniz tebrik ederim bir hafta sonra ben de gittim bana bir iki gün sonra tekrar gelin sizi dermatoloji bölümüne götürelim dediler ama çok sinirliyim gerçekten, sizin izleriniz geçti mi? Ve şikayet sonucu ne oldu? Bilgi almak istiyorum sizden tekrardan geçmiş olsun

Tuğçe
Tuğçe

Bende benzer sorunları yaşadım 4 ay oldu beyaz leke kaldı geçermi acaba

Ankara Cerrahi Tıp Merkezi Güzellik Kliniğinde Yanık Sorunu Ve Müşteriye Yaklaşım Hataları

14 Mayıs 2024 21:33
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Lazer İşlemi Sonrası Ciddi Yanık Ve Sağlık Sorunları Yaşadım

04 Ağustos 2025 11:26