Banu sonuçtan hiç memnun değil

Yargıcı Home'un İlgisizliği Ve Kalitesiz Ürün Sorunu

Yargıcı Home'un İlgisizliği Ve Kalitesiz Ürün Sorunu
08 Ekim 2024 14:34

Maslaktaki Yargıcı Home mağazasından kapatılmadan önce Aralık 2023'te 3 adet rattan bahçe koltuğu aldım. Pek de ucuz bir fiyatı olmayan ürünler teslim edildi ve yazın kullanmak üzere depoma kaldırdım. Haziran ayında bahçede kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra yağan ilk yağmurda ürün karardı ve küflenmeye benzer bir yapı oluştu. Mağaza kapanmış olduğu için orada iletişimde olduğum satış temsilcisini (h*** Hanım) arayarak fotoğrafları yolladım ve uzun bir süre çözüm bekledim. Maalesef uzun süren (Ağustos ayına kadar) ilgisizlik dolu bekleyiş sonrası (ben bu süreçte defalarca arayıp sonuç beklediğimi söyledim) basiretsizce bu konuda bir şey yapamayacaklarını problemi email yoluyla merkeze iletip inceleme istememi belirttiler. E-mailime gelen cevapta ürünü hiç görmeden incelendiği ve ürün için yapılacak hiçbir şey olmadığını ürünün dış etkenlere bağlı deforme olduğunu. Ben inceleme raporunu yazılı olarak istiyorum dememe rağmen bunu yapmadılar ve beni sadece telefonla bir kez aradılar ve ürün dış mekan olarak satılmasına rağmen yağmur ve güneş görmemesi gerektiğini belirttiler. Bundan sonra ben yine de yazılı olarak bana bu bilgiyi geçmelerini istedim ama bugüne kadar herhangi bir başka iletişim şekli olmadı. Yaz bitti ve ben ürünleri kullanamadığım için depomda tutuyorum. Yargıcı firmasının bu kayıtsız ve ciddiyetsiz tutumu için şaşkınlık ve kızgınlık içindeyim. Ek'te ürün faturasını yazışma görselini ve ürünlerin ilk yağmur sonrası çektiğim fotoğraflarını yolluyorum. Bu konuda artık kaale alınarak ivedilikle bir çözüm üretilmesini istiyorum.

09 Ekim 2024 11:02 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Banu H.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Yargıcı

09 Ekim 2024 11:15
Banu
Banu
09 Ekim 2024 12:06

Öncelikle bu yazmış olduğunuz basmakalıp cevabın müşteri odağından ne kadar uzak bir duruş olduğunu belirtmek istiyorum. Sonra da kurduğunuz cümlenin yanlış/yalan olduğunu tekrar tekrar hatırlatmak istiyorum; satın almış olduğum ürün merkezinize hiç gitmedi; bu nedenle merkezinizde incelenmiş olamaz. Bu ciddiyetsiz cevap kabul edilebilir değil, Yargıcı firması sattığı ürünün arkasında durmuyor ve tüketiciyi sorunuyla baş başa bırakıyor. Bu ürün eğer yağmur ve güneşten korunması gereken bir "dış mekan" ürünü ise, bu durum mutlaka satış esnasında müşteriye belirtilmeli, bu şekilde bir kullanım kılavuzu ile birlikte teslim edilmeli. Bu ürünlerin ithalatçısı ve satıcısı olarak sorumluluğu üzerinize almanızı beklerdim. Bu durumda daha ileri mercilerde ve tüketici mahkemelerinde konunun takipçisi olacağım.

09 Ekim 2024 17:38

Sayın Banu H.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. Geri bildiriminiz yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla Yargıcı

Serap sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 15:31
Yargıcı'dan Aldığım Bahçe Koltuklarının Kalitesizliği Hayal Kırıklığı Yarattı
Yargıcı'dan Aldığım Bahçe Koltuklarının Kalitesizliği Hayal Kırıklığı Yarattı
Yusuf sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2024 18:00
Yargıcı Paslı Ürün Ve Çözüm Bulunamayan Müşteri Hizmetleri
Yargıcı Paslı Ürün Ve Çözüm Bulunamayan Müşteri Hizmetleri
Yasar sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 12:29
Yargıcı Home Koltuk Akasya AVM Şubesi
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yargıcı'dan Mobilya Ve Mutfak Eşyası Siparişinde Yaşanan Teslimat Ve İade Sorunları

28 Mart 2025 17:06

04 Ağustos 2025 12:36
Yargıcı Satın Aldığım Rejisör Koltuğunun Kırılması ve Satış Sonrası Destek Sorunu