Songül sonuçtan hiç memnun değil

Yamuna Korse Değişim Talebi Hiçbir Şekilde Kabul Edilmiyor!

Yamuna Korse Değişim Talebi Hiçbir Şekilde Kabul Edilmiyor!
10 Temmuz 2024 16:50

Yamuna ile görüşüp spor salonumuza 30 adet korse sipariş ettik. İstediğimiz bedenler kalmamıştı. Görüştüğümüz temsilci bunların da bitmek üzere olduğunu, yenilerinin gelmesinin kışı bulacağını ve acele etmemiz gerektiğini söyledi. Biz de olsun, satın alalım satarız dedik. Ürünler elimize ulaştı. Bir süre kutuyu hiç açmadık. Sonrasında bir müşterimize satmak için koliyi açtık ve medium ya da small olan bedenlerin aslında çok daha küçük olduğunu fark ettik. Daha sonra tekrar internet sitesine baktığımızda, bize kışa kadar gelmez denilen bedenlerin yeniden satışa sunulduğunu gördük. Firmayı arayıp beden değişimi yapabilir miyiz, gerekirse kargo ücretini de biz karşılayalım dedik. Ama aldığımız cevap ne değişim ne iade yok, yeni ürün satın alın şeklinde oldu. İndirim istemedik, iade istemedik, hiç açılmayan korselerden 20 adetinin beden değişimini istedik. Ki biz sürekli bu satış işini yapmak isteyen bir kurumuz. Bu kadar basit bir talebi yerine getirmeyen bir firma ne kadar kaliteli ya da profesyonel olabilir? Harika müşteri memnuniyeti. Çok teşekkür ederiz.

Stok Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Temsilcisi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

12 Mayıs 2025 17:41

İade Ve Değişim Talebim Sonuçsuz Kaldı

Ayşegül
02 Temmuz 2025 20:24
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Yamuna Korse Kısa Sürede Bozulan Korse İçin Çözüm Bekliyorum

03 Ağustos 2024 02:59