Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Motosiklet Ekspertiz Hizmetinde Hayal Kırıklığı

26 Aralık 2023 12:00

Daytona marka motosikletim için iki kez ekspertiz yaptırdım. Alırken ve satarken, şirketin belirttiği 50 parça sorunu anlayışla karşıladım. Araç alındığında ortalama 40 dakika incelenerek genel eksikler hakkında bilgi verildi. Ancak ekspertiz yaptırdığım ustaların tutarsız olduğunu gördüm. Satarken R25 tekerlekten debriyaja kadar birçok sorun belirtildi. 20 bin bakımı yapılmış motorumu aldığımda, gözle görülür eksiklikler dışında bir bilgi verilmedi. İşinizi iyi yapmadığınızı düşünüyorum. Telefonla yapılan görüşmede, bakımın her şeyi kapsayacağı söylendi ancak gerçek öyle olmadı. Ekspertiz için 1700 lira ödedim ve motorum 24500 km'de iken size geldi. 500 km sonra motor arıza yaptı ve 25 bin km'ye ulaşamadan yolda kaldım. Servisinizde yaşadığım bu olumsuzluklar nedeniyle şikayetçi olacağım. 01/12 tarihinde saat 17:00 civarında servisinize geldiğimde, motorum mekanik olarak yetersiz kaldı. Antifriz suyu eksikliği ve hava filtresinin geç değişimi gibi sorunlar yaşadım. İki farklı Yamaha yetkili servisine gösterdim ve gereksiz yere masrafa sokulduğumu öğrendim. Ekspertiz için ödediğim para, sorunların tespiti için harcanan ücretin karşılığını vermedi. Şimdi 20 bin TL'lik bir masraf ile karşı karşıyayım. İki kez aramama rağmen sorunlarım çözülmedi. Bir motorcunun bile bir saat içinde tespit edebileceği sorunlar için ekspertize ödediğim para boşa gitti. Çıkan sonuçlara dair belgelerde sadece aracın çizikleri ve disk değişimi gibi bilgiler yer aldı. Sürecin devamında yaşananlar hakkında gerekli mercilere şikayetimi ileteceğim.

26 Aralık 2023 18:31 (Şikayetten 6 saat sonra)

05 Kasım 2023 15:41
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Motosiklet Arızası Ve Servis Sürecinde Mağduriyet

19 Aralık 2024 21:40
Yeni Motosiklet Arızası Ve Servis Sürecinde Mağduriyet

Regal Raptor Daytona 250V 0 Km Aldığım Motorum Sürekli Arıza Veriyor

30 Ekim 2023 12:40
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

2024 Sıfır Yamaha MT07

25 Haziran 2024 12:04