Yakın Doğu Üniversitesi Almanya Kuzey Kıbrıs'ı Tanımıyor. Diplomamın Tanımlanması Yapılmıyor.

Elif
24 Nisan 2024 21:3016.404

2010 psikoloji mezunuyum. 12 yıl Türkiye'de çalıştım, sorun yok. 2024 Almanya'ya yerleştim. Çalışmak için diplomamın tanımlanması ve denklik verilmesi gerekiyor. Tüm evraklarımı eksiksiz ilgili birime yolladım. 2 aydır incelenmeye alindi ve gelen cevap beni çok üzdü. Kıbrıs'ı tanımıyoruz diplomanızı kabul etmiyoruz dediler. Oysa uluslararası geçerli demiştiniz diplomanız. Mağdurum ve en kısa zamanda bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Beyza
Beyza
1 Nisan 2025 22:14

Merhaba elif hanim lisans diplomasi mi yüksek lisans diplomasi için mi geçerli soyledikleriniz? Evrak eksikliğinden mi direk mi tanımıyorlar okulu

Ilgın
Ilgın
19 Eylül 2024 21:56

Merhaba elif hanım bende yakın doğuda öğrenciyim hedefim Almanya ve gerçekten yorumunuz beni çok üzdü acaba problem çözüldü mü yakın doğu ilgisizliğiyle biliniyor acaba dönüş yapıldı mı?

Musa
8 Haziran 2024 23:1419.684

Ben geçen sene Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi'ne yerleştim ve kaydımı yapmaları için lise diplomamın aslını istediler. K...

Yakın Doğu Üniversitesi Lise Diplomamın Geri Verilmesi

Yakın Doğu Üniversitesi 3. Yurt – Hijyen Ve İhmal Sorunu!

Yakın DoğuÜniversitesi 3. Yurt – Hijyen Ve İhmal Sorunu!

Alper
Yakın Doğu Üniversitesi Temizlik Problemi