Nyan sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Yahyazade Et Dünyası & Baklava Hüsranı!

24 Ağustos 2024 20:26

5 kişi kahvaltıya gittik. 3 kişi serpme kahvaltı istedi ben ve kardeşim gözleme yemek istedik. Önce garson error verdi başka birini çağırdı. Gözleme yiyemezsiniz serpme kahvaltı isteniyorsa kişi sayısına göre ayarlanıyor serpme kahvaltı yemek zorundasınız dendi. Ne yiyeceğime nasıl karar verebilirsiniz? Tamam burası Türkiye tek kişilik serpme kahvaltıya kaç kişi abanıyor ama biz bir şey yemeyeceğimizi de söylemedik zaten gözleme yiyeceğiz serpme kahvaltıyla işim olmaz yemek istesem onu sipariş ederim zaten. Neyse biz laf edince müdür tarzı bir adam tamam dedi. Masaya servis başlamıştı çay istemediğimiz halde sizin çaylar gözlemeyle gelecek dendi. Yedik oturmaya devam ediyoruz size birer çay daha ikram edelim dediler tamam dedik. Hesabı ödemeye gittiğimizde o dört çayın ücreti de hesaba yansıtmışlar. İtiraz ediyoruz kasadaki kadın bizde zaten ikram çay olmuyor ücretini almak zorundayız vs dedi ödemekten başka şans bırakmadılar. Ayrıca servis sırasında serpme kahvaltı için mıhlama geliyordu garson şunlar varken gözleme yenir mi ya dedi. Yemek boyunca garsonların gözleri üzerimizdeydi. Serpme kahvaltı tabaklarına temas etsem beni kovacaklar gibi hissettim. Sonuç olarak uğraşmadım bir daha da gelmem. Bu tavra nasıl bu kadar müşteri tutuyorsunuz anlayamıyorum.

03 Mart 2024 11:47

23 Temmuz 2023 10:28
Dim Çayı Göl Piknik Kabarık Hesap ve Müdürünün Umursamaz Tavrı

Zorunlu 3 Kişilik Kahvaltı Deneyimi Şaşırttı

19 Ocak 2025 21:33
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Tepe Restaurant (Ordu) Pahalı Ve Eksik Menü

28 Ağustos 2024 12:14