Bekir sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Xm.com Firma İncelemesi

Xm.com Firma İncelemesi
Bekir
10 Ağustos 2023 20:59

Xm.com adlı firma üyelik adı altında size 50 dolar Bonus veriyor ve siz işlem yapıyorsunuz. İşlemi siz yapıyorsunuz. Sonuç olarak yeni üyesiniz siteyi denemek istiyorsunuz neyse 3-5 işlem verdim. 00.01 den bunların taktiği size oynatıp kendi kafalarına göre oran belirliyorlar örnek dolar 27 lira sen buna yükselecek diye işlem yapıyorsun ve dolar 1 TL altına düşüyor hemen ve sizin paranız yok oluyor. Kendi kendilerine zararına satış yapıyor sizden bağımsız bu sitede burada para kazanma olasılığınız çölde balık tutmaya benzer çam ağacı ne zaman karpuz verirse o zaman burada para kazanırsınız. Sizin hesabınızla kendileri oynayıp zarar ettiriyor.

Xm.com 50 Dolar Bonus

Yousif
10 Nisan 2024 22:07
Mustan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Mustan
02 Mayıs 2024 17:17
"Bugün bir yetkili beni arayarak işlemlerin hatalı yaptığımı nasıl para talep etmem gerektiği konusunda yardımcı oldu. Öğlen para talep ettim Akşam hesabıma geçti. Teşekkür ederim."

Deniz
25 Mayıs 2023 18:03
Xm.com Yalan Bonus Vermiyorlar.

Xm.com Global Firması Borsa

Murat