Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
01 Mart 2023 23:39

29.11.2019 tarihinde almış olduğum Xiaomi Redmi Note 7 telefonum 19.02.2023 tarihinde yanımda dururken (1-2 saat telefonla ilgilenmediğim halde) bir anda ses çıkardı ve sonrasında duman çıkararak yanmaya başladı. Telefonun çok sıcak olması ve patlayıp bana zarar vereceği endişesi ile telefonu yatağın üzerinden alamadım ve telefon yatak örtüsünü, nevresimi ve yorganı da yakarak yanık yatağa kadar ulaştı. Neredeyse yangın çıkaracaktı. Odayı duman kapladı. Bir süre yandıktan sonra durdu ve telefonu ancak o şekilde yatağın üzerinden alabildim. Son durumda telefon kullanılamayacak haldeydi. İçindeki sim kartı da yanması sebebi ile çıkaramadım. Telefon benim uyuduğum sırada, şarjdayken ya da yanında olmadığım bir zaman diliminde yansaydı ne olacaktı? Yangın çıksaydı bunun sorumluluğunu kim üstlenecekti?
Henüz 3 yıldır kullandığım telefonda bu zamana kadar yaşadığım herhangi bir sorun olmamasına rağmen bu şekilde yanmasına anlam verememekle ve can güvenliğini tehlikeye atan bu olaya ilişkin ne gerekiyorsa yapacağımı bildirmekle birlikte; marka değerine zarar verici bir durumun yaşanması göz önünde bulundurulduğunda söz konusu şikayetimin dikkate alınarak gerekli işlemlerin yapılarak mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim.

Xiaomi Kategorileri