Xiaomi Mibro Akıllı Saat Görüntü Lü Görüşmeler Yapılamıyor.

26 Eylül 2023 09:54

Xiaomi mibro z3 modeli akıllı saate Turkcell hattı takmama rağmen kesinlikle çocuğumla görüntülü konuşma yapamadık çözüm istiyorum. Her türlü sesli arama yapabiliyorum ama görüntülü görüşme bir türlü kararsız ağ hatası veriyor sürekli. Xiaomi markasına güvenerek aldığım ürünün sıkıntısının giderilmesini istiyorum.

03 Kasım 2023 07:04

Arkadaşlar saat menülerinden fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Ben o şekilde yaptım. Sonra telefondan programı kaldırdım yeniden kurup eşleştirdim oldu.

Yorumlar (5)

Cihan
Cihan

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Tekrar eşleştirme, uygulamayı yeniden kurmak gibi denemeler de çözüm getirmedi. Bu kabul edilebilir bir problem değil. Sorun uygulamadan mı yoksa saatten mi kaynaklı onu da anlamış değilim. Bir an önce çözüm üretilsin yoksa saati iade edeceğim.

Necati

Wi-Fi bağlı değil diyor. Ben anlamadım bu işi ya. Çocuk okulda Wi-Fi nasıl bağlı olacak dışarıda. 4g li hat aldım taktım. Acaba onda mi yanlış yaptık

Necati

Merhaba ürünü bende yeni aldım aynı sorun bende de var çözümünü buldunuz mu

Göktan

Saati fabrika ayarlarına nasıl döndürdün anlatirmisin

Ali

Evet kendim buldum. Fabrika ayarlarına geri döndüm. Telefondan programı kaldırdım yeniden eşleştirdim oldu.

Alper
30 Kasım 2023 19:32