Xiaomi Mi Pad 6 Hyperos Güncelleme Ses Sorunu

15 Şubat 2024 16:13

PUBG oynamak için Mi Pad 6 aldım. Güncellemeye kadar hiçbir sıkıntı yoktu; ancak HyperOS güncellemesini yaptıktan sonra sesle alakalı bir sıkıntı yaşamaya başladım. Oyun içinde yüksek ses ayarlı olmasına rağmen, cihaz kulaklığı desteklemiyor ve kulaklıktan ses alamıyorum; ses uzaktan geliyor gibi algılıyorum. Ayrıca film, video veya müzik dinlerken de aynı sıkıntıyı yaşadım. Ses yine uzaktan geliyor gibi duyuluyor. Bu konuda çözüm ve yardım rica ediyorum. (Bu arada başka bir kulaklıkta da denedim; ancak sorun aynı, değişen bir şey yok.)

İlyas
İlyas

Mipad 6 kullanıyorum aynı sıkıntıyı bende çekiyorum PUBG mobile oynuyorum güncelleme öncesi hiçbir sıkıntım yoktu 2 kulaklık değiştirdim fakat oyunda ses çok düşük geliyor acil buna bir el atılmalı

Ahmet

Yazılımsal bir sorum gibi görünüyor. Umarım kısa zamanda düzelir. Garantiye göndermeyi düşünüyorum fakat yazılımsal bir problemse çölülebilir.

Ahmet

Merhaba. Aynı sorunu Mi pad tablette bende yaşıyorum. Hyperos güncellemesi öncesi bir sıkıntı yoktu. Sonra hem kulaklık takıyorum görmüyor hem de ses dört hoparlörden de patlak geliyor.

Xiaomi Mi Pad 6 Kulaklık Sorunu

Saadettin
20 Şubat 2024 14:57

Kenan
25 Şubat 2024 22:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 22:31
Xiaomi Kategorileri