Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Marka Olmak Sattığın Ürünün Arkasında Durmak İle Olur!

Serkan
20 Eylül 2023 13:26

Eşime bir mi 12 Lite cihaz aldım resmi bayisinden. Cihazı aldığımda kurulumunun yapılmasını rica ettim. Cihaz kutusu açıldığında açmaya çalışıldı ama açılmadı. Şarj cihazına takıldı ama ekrana bir uyarı gelmedi. Yeni cihaz beklerken cihaz batarya bitmiş biraz bekleyelim dendi ve yaklaşık 15 dakika sürede zor açıldı. 1 hafta sonra telefonun komple sarjı bitti ve telefon yine açılmadı ve şarj olmadı tak çıkar. Beklet 2 saat içinde tekrar toparladı ve açıldı cihaz ama ben şüphelenmeye başladım. Mantıklı gelmedi ama üstünde durmadık.

Ve nihayet 8 ay sonra telefon yine şarj etmeyi unuttuk kapandı ve ne açıldı ve ne de şarj oldu. Cihazı servise gönderdik. Cihaz hiç düşmedi hiç darbe almadı pırıl pırıl pürüzsüz aynı zamanda.

Sonra bir bilgi geldi. Servisten cihaz eğilmiş sanırım üstüne oturulmuş bir de yan eğilmiş nasıl oturduk ise artık siz düşünün ama cepte hiç taşınmaya bir cihaz ana kart eğilmiş tabi kullanıcı hatası firma ile alakası yok bize 11.520 den iyi hal indirimi ile 9645 TL düşmüşler. Çok iyi niyetliler sağ olsunlar.

Yani kısaca dediler ki bana her önüne gelen firmadan ürün alırsan olacağı bu ne bekliyorsun. Cihaz sıfırına kadar yakın bir ücret çıkardılar. Sıfırı bugün 13897 TL.
Bu markadan cihaz alacak isen iyi düşün benim düştüğüm hataya düşme.
Cihazın ilk açıldığında açılmaması ve uzun süre şarj almaması ve birkaç gün sonra şarj bittiğinde cihazın yine şarj olmaması ve 2 saate yakın sonrası açılması tamamen tesadüf.

Ben çok ama çok pişmanım hata bizde tercih eden bendim çünkü.
Bu arada A---marka telefonum vardı 1.5 yıllık cihaz oda şarj olmamaya başlamıştır ve servis ana kart hatası dedi değiştirdi. Cihazım iki yıla yaklaşmasına rağmen iddia bile edemezdim benden kaynaklıda olabilirdi.
Marka olmak sattığın ürünün arkasında durmak ile olur.

Xiaomi Almadan İyice Düşünmelisiniz!

Uğur
27 Aralık 2023 17:38
Adem sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 20:29

25 Eylül 2024 13:11
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
08 Ağustos 2024 12:20
Taner sonuçtan çok memnun

Taner
24 Eylül 2024 10:51
"Xiaomi şirketi ve servis yetkilileri sorunum ile ilgilenip çözüm sağladılar hizmet için teşekkür ederim"
Xiaomi Ayıplı Kusurlu Mal Sattı Mağdur Edildim
xiaomi-ayipli-kusurlu-mal-satti-magdur-edildim-2.rtf