Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 14T Telefonunda Meşgul Hat Sorunu Ve Fatura Erişimi Problemi

21 Kasım 2024 13:11

07/10/2024 tarihinde 2 adet resmi sitelerinden aldığım Xiaomi 14T aramalarda meşgul hat uyarı vererek karşı tarafa sadece çağrı bırakması nedeniyle 18/11/2024 tarihinde servise teslim edilmiştir. Tarafıma hiçbir şekilde ulaşmayan ve müşteri hizmetlerini defalarca bildirim bırakmama rağmen E-fatura bilgilerine ulaşamamaktayım. Sağlık çalışanıyım iletişim konusunda sıkıntı yaşıyorum. Hakkım olan faturama acil olarak ulaşmak istiyorum.

30 Aralık 2024 12:28

30 Aralık 2024 12:50

30 Aralık 12:28 Xiaomi 14T Telefonunda Meşgul Hat Sorunu ile 3 defa servise verildi yazılım güncellemesi ile bana geri gönderildi, teknik servis ürünün TR ile başlayan GSM şirketi ile çalışmadığını söyleyerek bana öneride bulundu hattı değiştirmem için, satış yapılırken bu şirketle çalışır şunla çalışmaz diye bir şey belirtmiyorsunuz bu kadar yetkili bir şirket yetkimiz yok diyor, teknik serviste bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor, kullanıcılara çözüm sunulmuyor maalesef yetkililerden Xiaomi 14T mağdurları olarak destek istiyorum.

Burak
10 Ocak 2025 11:23