Redmi Note 12 Pro Şarj Hızlı Bitiyor

İbrahim
15 Mayıs 2023 10:34

Redmi Note 12 Pro aldım ama alalı daha 5 gün oldu. Şarjı 1 gün bile gitmiyor. MIUI 13 yüklü ve yetkililere de yazdım. Onlar da bir cevap vermiyor. Tamam hızlı şarj oluyor ama şarjı yetmedikten sonra olsa ne olur. En kısa sürede ilgilenilmesini istiyorum.

28 Mayıs 2023 01:25

Yaklaşık 2 hafta önce Redmi Note 12 Pro aldım telefonu açtığımda Android 11 ve miui 13 global sürümdeydi şu an hala aynı durumda.

Neden hala Android 12 ve miui 14 almadı telefonuma herhangi bir güncelleme verilmedi. Lütfen yardımcı olun telefonumun güncelliğini korumak istiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Kemal
Kemal

Daha önce Redmi Note 9 Pro kullanıyordum neredeyse 2 gün gidiyordu... Şimdi bu telefonum Redmi Note 12 Pro 1 gün bile yetmiyor nasıl iş bu ya çok saçma

Halil
Halil

Aynı problem bende de var 67 watt şarj aleti ile telefon yaklaşık iki buçuk üç saatte şarj oluyor ve bataryası 1gunu çıkarmıyor

Ahmet
Ahmet

Redmi Note 12 Pro aldım gecen ay 5 gün denedim gece yatmadan önce 100 olan şarj sabah 9 da kalktığımda 82 düşmüş herhangi bir uygulamada açık değil internette açık değildi ve uçak modunda da denedim yine aynı sıfır telefon 5000 mh pil bu şekil olmaması lazım servise gitti sorun yok diye geri geldi ekran görüntülerinide aldıydım ona rağmen sorun yok diyorlar acil bir çözüm bulsalar iyi olacak 20 gün kullanabildim daha telefonu

Cesur
Cesur

Redmi 12pro aldım yeni şarjı yarım gün gitmedi. Sorun olduğunu düşünerek geri yolladım. Tekrar başka sipariş verdim yine aynı. Yoğun kullanımda öğleni zor çıkarıyor. Normal kullanımda veya pil tasarruf modunda dahi günü çıkarmıyor. Aşırı rahatsız oldum sorun neyse çözülsün

Gürel
Gürel

Batarya durumu ne oldu acil bilgi verir misin bende 3 hafta oldu telefonu alalı yaklaşık 14 saat gidiyor batarya 1 günü çıkartmıyor

Bilal

5 6 günlük cihaz Redmi Note 12 Pro aldım bir gün tamamlamadan şarj bitiyor çok saçma gereken neyse yapılsın

Furkan
Furkan

Yeni bir telefon bataryasının, gerçek performansına ulaşabilmesi için gereken şarj etme sayısı kadar, şarj edilmemiş olmasından dolayı

Yusuf
Yusuf

Aynı durum benim telefonumda da var (Redmi not 12 Pro) 6 günlük cihaz

Hatice
Hatice

Aynı şekilde 3 gün oldu alalı bir gün de bitiyor aksamı ancak görüyor ne yapabiliriz bu duruma

Necdet
Necdet

Hocam sorunu çözebildinizmi peki?

Erman sonuçtan hiç memnun değil

Erman
13 Eylül 2023 21:33