Eda sonuçtan hiç memnun değil

Twitter Hesabımın Askıya Alınması Ve İlgisizlik

10 Kasım 2024 13:29

@vi********* adlı X - Twitter hesabım yaklaşık 1,5 yıl önce askıya alındı ve bilmediğim için yardım merkezine itiraz etmemiştim. Bu yıl fark edince itiraz ettim, itirazlardan biri yaklaşık bir ay önceydi. Ne ilgileniyoruz maili geldi ne de başka bir bilgilendirici. Bu yüzden ikinci kere ve bu sefer İngilizce olacak şekilde tekrardan itirazda bulundum fakat yine bir bilgilendirme gelmedi. İki gün önce tekrardan hem İngilizce hem de Türkçe olacak şekilde itiraz ettim ama sonuç aynı. Hesap açılmasa bile yardım merkezinin ilgilendiğini bilmek iyi olurdu açıkçası. Umarım buradan yetkili birinin görme şansı olur.

Tozan

Buradan sizi kimse gormez. Zaten kimseye de cevap vermemişler. Benimki küfür etmekten kapandı. 3-4 kez itiraz ettim. Hepsine yanıt geldi. Hep aynı yanitlar. Bence otomatik geliyor. Olumsuz yanıt veriyorlar 😀 takipçiniz falan çok değilse çok önemli değil. Boşverin 🤣

Eda

Marka zaten direkt 1 yıldır kimseye dönüş yapmıyormuş, Şikayetvar'ın yardımından öğrendim. Boş verdim dediğiniz gibi sadece askıya alındığı için hesabı kapatamamak sinir bozucu

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 21:44

14 Ağustos 2024 09:01