17 Nisan 2024 22:563.743
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
Öncelikle bugün öğle saatlerinde tarafıma hızlı dönüş için teşekkür ederim. E** hanımın samimi, cana yakın ve çözümcül tavrı için ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni set hızlıca kargoya verildi teşekkürler.

Aşağıda görseldeki tornavida setli olan bataryayı, plastik tornavida setli bataryadan daha fazla ücret ödeyerek aldım. Elimde plastik tornavidalardan çokça var ve bu kalabalığı azaltıp düzgün bir şey almak istedim. Ucu bozuk çıktığını bildirdim ve bana ürünlere uygun set gönderdiklerini söylediler. Ben de evet, ürünlere uygun fakat y ucu bozuk. Kendi elimdeki plastik tornavidalarla yaptığımı belirttim ve yenisini talep ettim. Firmanın çözümü ise plastik tornavida seti göndermek olmuş. Aşağıya fotoğrafını ekliyorum. İhtiyacınız varsa, fazlasıyla plastik tornavida var, gönderebilirim size. Şu zamana kadar keyifle alışveriş yaptığım ve korkmadan tavsiye ettiğim firmanın yerine başka alternatiflere yönelmek gerektiği anlaşıldı. Müşteri memnuniyeti, hatalı uçlu metal tornavida gönderip, sonrasında plastik tornavida göndermekmiş. Teşekkürler Deji! Yeni ismiyle Woyax!

18 Nisan 2024 08:48 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhabalar, Yaşadığınız bu deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sipariş numaranızı paylaşırsanız size yardımcı olmak isteriz. Saygılarımızla.

18 Nisan 2024 22:43

18 Nisan 2024 22:44

Gayet cana yakın ve çözümcü tavırlarınız için teşekkürler!