Tolga sonuçtan hiç memnun değil

İngenico Move/5000F Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar

11 Eylül 2024 15:51

Restoranımızda kullandığımız Ingenico Move/5000F model cihazımızın arızalanması üzerine yetkili servisi olan Worldline ile iletişime geçtik. Daha önce defalarca olduğu gibi yine yasal servis sürecini aştılar. Durumu sorgulamak için aradığımda ise servis kaydından haberdar olmadıklarını fark ettim. Yasal olarak ertesi iş günü teslim almaları gereken cihazı bazen haftalarca, bazen aylarca teslim almıyorlar. Teslim aldıklarında ise yine yasal olarak maksimum 20 iş gününde tamir etmeleri gereken cihazı 2-3 ay sonra, üst üste aramalar sonucunda teslim alabiliyorsunuz. Müşteri hizmetleri yalnızca sorun çözmemek üzere kurulmuş. Gerekli şikayetleri BTK, Tüketici Hakem Heyeti ve Maliye'ye yaptık. Hala çözüme dair arayan yetkili yok. Şu an restoranda en yoğun kullandığımız banka ve yemek kartının yüklü olduğu ödeme kanalları kullanılmaz durumda.

11 Eylül 2024 15:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

12 Eylül 2024 14:13

Malı cihazda sözleşmeyi ihlal eden taraf sizsiniz. Sizinle Maliye iletişime geçecek, ben değil. Ayrıca bu cevabı yazmadan 2 dakika önce çağrı merkeziniz aradı ve sadece 1 kez çaldırıp kapattı. Çağrı kayıtlarına aradık ulaşamadık olarak geçeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İyi günler.

15 Eylül 2024 19:38

Bu arada cihazı hala alan yok. Yineliyorum cihazı yasa gereği 1 iş gününde teslim alma zorunlulukları var. Kime neye güveniyorlar bilmiyorum ama o güvendikleri dağlara kar olacağım. Bu iş büyüyecek.

23 Eylül 2024 21:04

Güncelleme. Cihazı aldılar fakat hala elimize ulaşmadı.

12 Temmuz 19:05

03 Aralık 2024 19:02

İngenico Move 500

24 Nisan 2024 12:43
İngenico Move 500
Bektaş sonuçtan hiç memnun değil

Worldline Yazar Kasa Pos Mağduriyeti Ve Servis İlgisizliği

Bektaş