Wizz Air Uçuş Rötar Yaptı Uçuşa Alınmadım

23 Temmuz 2023 12:22

Merhabalar, dün yaşadığım bir mağduriyetten bahsetmek istiyorum.
Dün, 21 Temmuz, saat 20.20'de Belgrad Nicola Tesla/Sırbistan havaalanından Malta havaalanına uçuşum vardı.
Ayrıca şirketiniz ile Hamburg'dan Sırbistan'a Malta'ya gitmek için aktarmalı uçuşlarınızı kullandım.
Dün Hamburg'dan biletimi aldığımda sisteme giriş yapamadığım için görevliye ikinci biletimi alıp alamayacağımı sordum. Çünkü birkaç kez denememe rağmen check-in sistemi çalışmadı.
Personel üç saat sonra tekrar denememi söyledi ama uçağa binmeden önce denedim ve bir süre uçuşum için online check-in yapamadım.
Hamburg'dan Sırbistan'a geçtim ve saat 19:00 sıralarında Sırbistan'a vardım.
Transfer masasına ikinci biletimi nasıl alacağımı sordum.
Beni bir süre orada beklettiler ve hiçbir personel ilgilenmedi.
Bir saat bekledim. Sonra maillere baktığımda uçağın rötar yaptığını gördüm ve biletimi almak için bilet satış noktasına gittim.
Saat 21:00 ve personel uçağı kaçırdığımı söyledi. Ancak uçuş ertelendi ve uçak oradaydı.
Daha sonra görevliler biletimin olup olmadığını sordu, biletimi internetten aldım ama henüz giriş kartım olmadığı için kendilerine gittiğimi söyledim.
Size bu şekilde yardımcı olamayacaklarını, online check-in yapmanız gerektiğini söylediler. Fiziksel bilet kapalı. Kaç defa denedim olmadı dedim.
Bir çok yetkili ile görüştüm ama önümdeki yolcuların çoğunun online check-in'i olduğu için onları aldılar ama beni almadılar.
Gece yarısı sana aldığım biletleri atıyorum Malta için tekrar bilet aldım 259.04 euro ödedim
Ancak biletim ve koltuğum vardı ama beni uçağa almadılar.
Bu konuda yardımınızı ve Sırbistan'dan Malta'ya yaptığım uçuş için paramın iade edilmesini rica ediyorum. Ayrıca wizzair'deki personelin hiç yardımcı olmamasından, yaptığı şeyin hiç hoş olmamasından ve gerçekten gerekli çabayı göstermemesinden şikayet etmek istiyorum.

Faikcan sonuçtan hiç memnun değil

Air Serbia Uçak Kapısı Giriş Kontrol Sorunu

05 Ağustos 14:39
Kaan sonucu yetersiz buldu

Kaan
15 Eylül 2023 00:29
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Meral
22 Haziran 2024 17:36