Seval sonuçtan çok memnun

Wiky Watch İnternet Bağlantısı Aranıyor Sorunu

24 Haziran 2023 14:55
Seval'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi WhatsApp üzerinden saat ile ilgili problemin çözümü için gayet bilgi verici bir şekilde ilgilendi. Problemin saatten dolayı olmayıp hattan dolayı olduğu anlaşıldı. Müşteri temsilcisine ilgisinden ötürü teşekkür ediyorum”

Wiky Watch 4 Plus akıllı çocuk saati aldım kızıma. 1 ay düzgün çalıştı hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat şimdi internet bağlantısı aranıyor şekilde ekranda uyarı veriyor biz dışarıdan arayabiliyoruz fakat kızım bizi arayamıyor. Ve başka hiçbir işlem yapamıyor saat ile. Sorunumun hemen çözülmesini talep ediyorum.

02 Temmuz 2023 21:10

Wiky Watch 4 Plus marka akıllı çocuk saatimizi kızım 1 ay kullandıktan sonra hat saat arama yapmamaya ve dışarıdan arama almamaya başladı. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyoruz. Acil olarak müşteri hizmetlerinin beni aramasını istiyorum. En kısa zamanda

03 Temmuz 2023 11:53 (Şikayetten 8 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; En kısa sürede şikayetiniz hakkında sizinle irtibata geçeceğiz. Wiky Watch Müşteri Hizmetleri.

Seval
Seval
11 Temmuz 2023 16:48

Seren sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 03:12
"Çok hızlı dönüş oldu, sorun çözüldü. Teşekkür ederim."
Seda sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 15:29
İsmet sonuçtan çok memnun

10 Nisan 2025 13:47
"Sorunum için gösterdiğiniz hızlı caba ve emek için teşekkür ederim"
Serap sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 00:30
"Dönüş yapıldı teşekkür ediyorum"
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 09:05
Wiky Watch 4 Plus Modeli İletişim Sorunu: Acil Çözüm Talebi