Kader sonucu yetersiz buldu

WhatsApp Spamdan Bıktım Haksız Yere Spam Yiyorum Sürekli

WhatsApp Spamdan Bıktım Haksız Yere Spam Yiyorum Sürekli
27 Nisan 2024 20:01

WhatsApp'ın kurallarına aykırı hiçbir harekette bulunmamama ve hiçbir yanlış söylemde bulunmamama rağmen sürekli olarak spam mesajları alıyorum ve bu durum tekrarlanıyor. Bana özür mesajları geliyor; 'Sizi yanlışlıkla işaretledik' gibi ifadeler içeriyorlar. Üç beş gün sonra WhatsApp hesabım yine aynı şekilde spam mesajları alıyor ve yine özür dileniyor. Bu durum daha ne kadar devam edecek? Eğer bir çözüm bulunmazsa, çocuğumun ödevlerini oradan aldığım ve takip ettiğim için büyük bir zorluk yaşayacağım. Lütfen bu soruna bir çözüm bulun, yoksa WhatsApp'ı tamamen silmek zorunda kalacağım. Sinirlerim gerildi artık!

Kader
Kader
27 Nisan 2024 19:47

Ama daha ne kadar böyle devam edecek sürekli özür mesajı gelip tekrar WhatsApp'ım spamlanıyor tekrar özür dileniyor tekrar spamlanıyor buna başka bir çözüm bulmanız gerekiyor özür yerine kalıcı olarak WhatsApp'ımı kullanmak istiyorum artık sıkıntısız bir şekilde

Yusuf
Yusuf

Ya aynen ya bende de aynı sorun ve ben bu durumdan bıktım ama bende ekstra şöyle bir problem daha var bana ne özür geliyor 7-8 defa WP destek buraya her yere yazdım kimsenin umurunda olmadı sürekli spam yiyom her gün sabahtan başlıyor akşama kadar her gün bir de her girdiğimde tanımadığım kişiler gruplarına ekliyor beni

whatsapp-spamdan-biktim-haksiz-yere-spam-yiyorum-surekli-1.jpg

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Spam Yedim

Haticee