Rabia sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Spam Engeli

WhatsApp Spam Engeli
21 Ocak 2024 12:29

WhatsApp 26-27 gün içerisinde en az 6 defa spam nedeniyle hesabımı kapattı. Başlarda telefonumda virüs olduğunu düşünüyordum ancak buradaki şikayetleri okuyunca WhatsApp'in kafasına göre hesap kapattığını anladım. Daha sonra yabancı numaralara hattım üzerinden mesajlar gitmeye başladı bir anda. Ben de mesajı çekip engelledim. Hepsi yabancı ülkelerin kodlarından oluşuyordu. En son 19 Ocak 2024'te saat 22 gibi spam yüzünden hesabım kapandı yine ve 21 Ocak 2024 saat 12 olduğu halde hesabım hâlâ açılmış değil. 24 saat içinde inceleme yapılır diye resmen insanları zor duruma düşürüyorsunuz. Bu uygulamayı ailem ve arkadaşlarımla haberleşmek amacıyla kullanıyordum ama bu gidişle kapatmak zorunda kalacağım sanırım. Son olarak siz hesaplarımızın güvenliğini böyle mi sağlıyorsunuz? Numaralarımız üzerinden başkalarına mesaj atmayı bırakın ve kendi isteğinize göre hesaplarımızı spam nedeniyle kapatmayın artık.

profile profile profile
21 Ocak 2024 19:05

Numaramı ele geçirip hesabımdan biri ya da birileri başkalarına mesaj ya da link gönderdiyse bu benim suçum olmuyor. WhatsApp, hesabıma tamamen erişimimi engelledi. Ben bir aylık süre içerisinde birçok defa şikayet ettim, mail attım hesabımı güvence altına alın diye ama sadece hesabımı inceleyip açmakla yetindiler. Bu soruna bir çözüm bulmanızı istiyorum. Hesabımı geri açın lütfen.

22 Ocak 2024 17:07

Arkadaşlar hesabımı 3 günün sonunda açtırabildim. Size diyebileceğim tek şey: mail atın. Ama bir defa değil çünkü size birkaç saat içinde geri döneceğiz diyerek hiçbir şey yapmıyorlar. Hesabımı ne zaman açacaksınız diye yazın sizden ülke koduyla birlikte numaranızı isteyecekler. Ben attım ve hesabımın kapanma gerekçesiyle birlikte yeniden kullanıma açtıklarına dair cevap geldi. Eminim siz de herhangi bir şey yapmadığınız halde hesaplarınız kapanmıştır. Bu sorunu bir ay boyunca yaşayanlar varmış. Bir de şunu eklemek istiyorum: hesabım nedensiz yere kapanmadan önce "mesajları tutup başka yere taşıyabilirsiniz" diye bir yazı çıkıyordu sohbetlerin altında ancak son kez yani bugün hesabım açıldığında bu yazı yoktu. Sadece "hesabınız uçtan uca şifrelenmiştir" yazısı var. Bu bahsettiğim şey herkesin uygulamasında görünüyor mu bilmiyorum fakat paylaşmak istedim. Son olarak hesabınız açıldı dedikten sonra hesabımı güvence altına alın diye bir mail daha atın. Umarım herkesin sorunu çözülür ve umarım bir daha hesaplarımız kapanmaz.

Şikayeti Çözüldü

Merhaba buradan şikayet ediyorsunuz watsabı onlar size maille geri dönüş yapıyor

Dursun

Merhaba benim hesabım spamlandı açamıyorum yardımcı olur musunuz

Şikayeti Çözüldü

Merhaba maili nasıl atacağız acaba yardımcı olabilir misin bende aynı sorunla karşı karşıyayım napacağım bilmiyorum

Dursun

Merhaba hesabım spamlandı yardımcı olur musunuz

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Spam Yedim
Hesabım Kapatıldı
8 Takipçi

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 19:02

11 Ağustos 2023 10:26