Çetin sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Araması Hakkında

15 Eylül 2024 02:33

14.09.2024 tarihinde saat 18.01 de WhatsApp üzerinden +52 81 3566 5975 kodlu bir numaradan arandım. Ülke kodu +52 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Meksika'ya ait olduğunu öğrendim. Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Arayan numara tarafımca engellenmiştir.

09 Ekim 2024 08:51

WhatsApp üzerinden tarafıma 09.10.2024 08.40 sularında ''merhaba" şeklinde bir mesaj geldi. Ülke kodu +56 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Slovenya'ya ait olduğunu öğrendim.

Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Mesajı gönderen numara ve mesaj tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim.

Hesap bilgilerimin ele geçirilmesi, telefon numaramın izinsiz kullanılması; herhangi bir şekilde özel bilgilerimin, mesajlarımın ve fotoğraflarımın ele geçirilmesi, adıma şirket kurulması, alış satış yapılması ve adıma borç çıkartılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ediyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

09 Ekim 2024 09:15

Daha önce de şikayet ettiğim halde yurt dışı yabancı numaralardan mesaj ya da arama geliyor numarama nereden ulaşıyorlar bunu neden engellemiyorsunuz. Herhangi bir mağduriyete uğrarsam sorumlusu sizsiniz ve şikayetlerimizi çözmenizi istiyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Aranma
Yurt Dışı Aramaları