Waternet İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

11 Aralık 2024 12:20

Waternet Su Hizmetleri A.Ş. firması ile Nisan 2022 yılından beri çalışmaktayım. Öncelikle cihazın kalitesinin tartışmaya açık olduğunu, yıllanmış şebeke boruları içerisinden gelen suyun ne kadar içilebilir düzeyde sunulacağının tam bir muamma olduğunu belirtmek isterim. Önce deneme mahiyetinde kullanım sonrasında satış ekibinin ısrarı ile kullanmaya başladığımız cihazın, aylık kira bedellerinin damacana maliyetlerini %200 üzerinde gerçekleşmesi ve müşteri sadakatine karşın indirim konusunda taviz vermemeleri üzerine taahhüt süresi sonunda yenilemeyerek 05 Kasım 2024 tarihinde sözleşmeyi tek taraflı fesih ettiğimi ve cihazın sökümünü talep ettim. Tabi sonrasında satış öncesi süreç başladı ve yoğun bir telefon trafiğinde bana fatura bedelinin yüksek olduğu, bu sebeple indirim yapabileceklerini dahi söyleyebilme cesaretini gösterdiler. Tabi ki ikna olmadım. Ama telefonda ikna edemeyen firma, fesih talebime karşın tarihler 24 Kasım 2024'ü gösterirken hala cihazı sökmeyerek bir bakıma ikna olacağımızı düşündüler. Fakat sert bir çıkış üzerine aynı gün 1 saat sonra cihazın söküm işlemi tamamlandı. İşte her şeyin başladığı nokta burasıydı. Tek taraflı fesih nedeni ile sanki yıllardır tahsil edemedikleri bir borcumuz varmış gibi cihazın sökümünü 15 gün geçmişken bizi icraya verdiler. Hukuki haklarımızı ve daha önce işlenmiş KVKK gereği haklarımız saklı kalmak kaydı ile başvurularımızı yapacağız. Sözün özü Waternet pişmanlıktır.

profile profile profile
14 Mayıs 2025 16:57 (Şikayetten 5 ay sonra)

Sayın G, Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz konuya dair gerekli görüşmeler müşteri hizmetleri yetkilimiz ile yapılmış ve tarafınıza bilgiler iletilmiş fakat tarafınızdan mutabık kalınmamıştır. Saygılarımızla, Waternet Su Hizmetleri A.Ş.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Waternet Abonelik İptali Ve Söz Oyunları

03 Ekim 2024 02:01
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Waternet Bayisinin Usulsüz Satış Taktikleri Ve Müşteri Mağduriyeti

12 Eylül 2024 18:30
Tacizer sonuçtan hiç memnun değil

Waternet Su Arıtma Cihazında Sorun

Tacizer