Hasan sonuçtan çok memnun

Warmhause Kombi E 88 Arıza Hatası

31 Aralık 2023 14:04
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“İlginizden dolayı teşekkür ederim”

Warmhaus lawa 24 kombi pişmanlığı yaşıyorum, Son birkaç aydır devamlı e88 hatası veriyor her gün 5 - 6 kez resetliyoruz bıktık artık. Servis çağırdım baktı ana kart değişmesi gerekiyor dedi. Nedenini sorduğumda genelde elektrikten kaynaklı bu hatayı verdiğini söylüyor. 3-4 yıllık bir kombi böylesine sürekli arıza mi verir. Söylediklerine göre çok sık arıza veriyormuş. Eğer ki kronik bir arıza ise firma neden arkasında durmuyor. Fiyat dedim 3500 lira fiyat söyledi. Bu markadan şikayet olarak baktım hep aynı konular neden servisler bu konuda yardımcı olmuyorlar direk şu değişmesi gerekiyor şu fiyat, kombinin fiyatı ne kadarki Bir parçasına bu kadar para istiyorlar warmhaus pişmanlıktır gerçekten. Müşteri hizmetlerini arıyorsun ulaşamıyorsun servisi arıyorsun onlarda bolca para istiyor. Marka olarak bu konuda yardımcı olmanızı istiyoruz. Artık insanlar bilinçli bir şey alırken şikayetler okuyarak ve İnternet araştırması yaparak alıyorlar sizinde bu platformlarda yardımcı olmanız markanın kalitesini göstermeniz gerekiyor.

profile profile profile
31 Aralık 2023 14:33 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

02 Ocak 2024 12:15

Değerli Müşterimiz, 01 Ocak 11:13 ve 02 Ocak 10:08 de sizi aradık ancak ulaşamadık. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

02 Ocak 2024 15:28

Değerli Müşterimiz, 02 Ocak 15:27 de sizi tekrar aradık ancak ulaşamadık. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

Hasan
03 Ocak 2024 16:07

İlginizden dolayı teşekkür ederim

Emin

Hasan bey ne ilgi gösterdiler. Aynı sıkıntı bende de var servis çağırmaya korkuyorum çünkü sinirlerim bozulacak

Şikayeti Çözüldü

Bende mecbur kaldım evde bebeğim var 3500 lira verip kart değiştirttim şimdi araştırıyorum Almanya'da da bu kombi satılıyor orada bu sorun yok kitapçığına ulaştım ne hikmetse para metre ayarları ve çakmak ayarları kitapçıkta yer alıyor bizim kitapçıklarda yok ben bu arızanın parametre ayarlarıyla çözüleceğine inanıyorum.

warmhause-kombi-e-88-ariza-hatasi-4.jpg
warmhause-kombi-e-88-ariza-hatasi-2.jpg

Warmhaus Ewa24 E41 Hatası

10 Ocak 2024 15:08
Warmhaus Ewa24 E41 Hatası
Sercan sonuçtan memnun

Warmhaus Yılda 2 Kez Ana Kart Değişimi Mi Yaptıracak?

Sercan
11 Ağustos 2024 21:42
"Garanti kapsamında ana kart tekrar değiştirildi, inşallah tekrar arıza vermez, şimdilik bir sorun yok fakat servis de sorun çıkarsa arayın dedi, yani sorun çıkmaz artık denilmedi, keşke çıkmasa da buralara yazıp durmasak. Teşekkürler..."
Sercan sonuçtan çok memnun

Warmhouse Kombi E06 E41 E98 Hatası Veriyor

Sercan
19 Aralık 2023 14:39
"Müşteri hizmetlerinden Çiğdem Hanım, teknik servis Emre Bey ve Bölge Sorumlusu Mahmut Bey titizlikle yardımcı oldular, öncelikle tamiri yapıldı, tekrar arıza vermesi halinde garanti kapsamında değerlendirilerek ücretsiz parça değişimi yapılacağı iletildi, teşekkür ederim."