Özcan sonuçtan çok memnun

Warmhaus Warmhous E06 Hatası

Warmhaus Warmhous E06 Hatası
02 Ocak 2024 23:46
Özcan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim burada yayınlandıktan sonra Warmhous iletişimden Çiğdem hanım aradı. Sureci sonuna kadar takip edeceklerini ve Ücretlendirme kısmında yardımcı olacaklarını belirttiler. Bugün serviste soruna aynı şekilde yaklaştı. Kombideki 2 gündür devam eden arıza 24 saattir tekrar etmeyince şimdilik servisin gelmemesine karar verdik. Ama dediğim gibi burada yayınlandıktan sonra ne olursa olsun sorunu çözmeye odaklı davranışları için Çiğdem hanım başta olmak üzere Warmhousa teşekkür ederim”

Warmhaus E88 E06 arızasıyla 2,5 yıllık kombimde bu sorunla karşılaştım. Bu durum, ürünün kalitesizliğine işaret ediyor. Yüksek bir meblağ ödeyip, tüm tanıtımlarınıza rağmen, para çöpe gitmiş gibi oluyor. Buradan da anlaşıldığı gibi bu hata kendilerinin olmasına rağmen ürünü kullanandan ücret istemeleri çok saçma. Ben daha servisi arayamadım. Geç saat olduğu için yarın arayacağım. Ama ücret talep ederlerse kesinlikle Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

03 Ocak 2024 08:27 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

03 Ocak 2024 13:32

Warmhoustan kimse tarafından aranmadık. Yarin servis gelecekmiş. Eğer belirtilen hata ise 3000 lirayı bulabilirmiş masrafı. Eğer söylenildiği gibiyse faturayı alır almaz dava açacağım

03 Ocak 2024 18:04

Süreç ile ilgili yetkili arkadaş aradı ve süreç sonuna kadar takipçisi olacağından bahsetti. İlgileri için teşekkür ederim. İnşallah dedikleri gibi süreç boyunca yardımcı olurlar

04 Ocak 2024 17:56

Kadir sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2023 02:08
"Çözüm odaklı dönüşleri olumlu. Teşekkürler..."
Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Nazire
11 Ocak 2024 21:51