Warmhaus Recowa Oda Termostatı Bağlantı Hatası Veriyor

01 Nisan 2023 19:36

Kış başında aldığım warmhaus recowa oda termostatını iki kere gelmesine rağmen bağlayamadı servis.

İkinci gelişinde kombiniz ile uyumlu değil deyip yarı fiyatına benden alabileceklerini söylediler.

Kitapçığında on off bütün kombilerde çalışıyor yazdığı için almıştım.

01 Nisan 2023 21:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

Ahmet
Ahmet
03 Nisan 2023 13:40
Warmhaus Recowa Oda Termostatı Bağlantı Hatası Veriyor

Kitapçığında opentherm olmayan tüm kombilerle çalışır yazmasına rağmen servisten arayan görevli kombiniz ile uyumlu olmadığı için çalışmıyor diyor. Kombi de şu an başka marka on off oda termostatı kullanıyorum sıkıntı yok. Çözüm yok şimdilik... Yeni aldığım kombim arızalanırsa bir dahaki sefere warmhaus kombi alırım artık oda termostatının çalışması için.

Warmhaus Kombi Ve Recowa Termostat İle Bitmeyen Arıza Süreci

Barış
10 Aralık 2025 01:09
Fikriye sonucu yetersiz buldu

Mobil Uygulama Ve Kombi Arızası Nedeniyle Isınma Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Fikriye
10 Aralık 2025 00:23
mobil-uygulama-ve-kombi-arizasi-nedeniyle-isinma-sorunu-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-1.jpg

Yetkili Servis İlgisizliği Ve Oda Termostatı Uygulamasında Sürekli Bağlantı Sorunu

İbrahim
07 Aralık 2025 02:11
yetkili-servis-ilgisizligi-ve-oda-termostati-uygulamasinda-surekli-baglanti-sorunu-2.jpg
yetkili-servis-ilgisizligi-ve-oda-termostati-uygulamasinda-surekli-baglanti-sorunu-1.jpg