22 Şubat 2024 17:40

5843 dolarımı kaybettim, 13 Şubat günü daha öncesinde Instagram reklamlarında karşıma çıkarak bilgi almak için başvuru yaptığım Türk doğa yatırım olarak kendini tanıtan bir grup tarafından yurt dışı numarasından arama aldım. Karşımdaki kişi Türkçe konuşuyordu. Sistemi anlattı ve 'wallet borsa' adında bir uygulamada hesap açmamı, alacağım hisseleri bana atanan yatırım danışmanının belirleyeceğini ve elde edilen karın %20'sini onlara ödeyeceğimi söyledi. İlk iki gün 250 dolarlık yatırımla ufak kazançlar elde ettim. Üçüncü gün, toplam yatırımın %25'i kadar kazanç sağlayacak bir yatırım yapmamız gerektiğini söylediler ve ihtiyaç kredisi kullanmamı önerdiler. Bana mantıklı gelen, hesap kontrolünün benim elimde olmasıydı ve 4899 dolar daha yatırdım. O gün 551 dolar kazandım ancak ertesi gün durumun farkına vardım; çünkü hesap artık benim kontrolümde değildi. Daha sonra hesabıma bonus eklendiği yönünde bir mesaj aldım. Yatırımım kadar bonusun hesaba ekleneceği söylendi. Bu durumu danışmanımla paylaştım ve şanslıymışım gibi davrandım. Hesabı kapatarak paramı çekmek istediğimi söyledim ve X bankasından 300 bin TL çekip yatırmayı teklif ettim. Parayı çekmemi sağladılar ancak para hesabıma geçmedi ve hesapta görünmeye devam etti. Sonunda hesaba erişimim de engellendi. Durumun farkında olmasaydım, 250 bin TL daha kaybedebilirdim.

profile profile profile

Yorumlar (14)

Tane

Arkadaşlar bu konuda herhangi bir destek nasıl bulabiliriz nereye şikayet edebiliriz bu konularda Bilginiz varsa lütfen beni de aydınlatır mısınız

Bir sonuca varabildiniz mi

Ali

Herhangi bir çekim yaptınız mı?

Şahin
Şahin

Taner Bey biz de aynı durumdayız telefon rootlanması nedir ve sizinle nasıl iletişime geçebiliriz ne olur yardım edin

Abdussamed

Farklı farklı uygulama isimleri kullanıp kişileri wallet a yönlendiriyorlar. Bende vericom-pll.co ismiyle girdim. Bir çok kişi var mağdur. Buradan elimize geçen sonuçları paylaşıyoruz. Sigorta parası falan ödemeyin. Çözüm için bazı yollar deniyoruz

Melek
Melek

Ben dava açtım bir şey çıkmadı henüz. Ayrıca birini buldum ben çözerim dedi 50.000 para ödedim oda bir miktar koyup yazılım almış. Denemiş olmadı daha kapsamlı bir yazılım için tekrar para istedi ama ayarlayamadım daha doğrusu güvenemedim de aylardır ara ara konuşuyoruz ama bir şey çıkmadı henüz. Ne yapılabilir bilmiyorum siz bir sonuç alabildinizmi

Abdussamedyo telegram oradan yazabilirsin

Fatoş
Fatoş

Lütfen çözümü bulunca bizimle de paylaşın bende aynı şeyleri yaşadım çok zır durumdayım

Naim
Naim

Bende selat. Selam sitesiyle girdim bunların sistemine 2473 dolar kaybettim Skyp dan ekran görüntüsü açmanı ve sana işlem bilgisi vererek yönlendiriyorlar bütün mağdurlar bir araya gelip bunları yakalanması için neler yapabiliriz

Meryem
Meryem

Senin dediğin gibi yazıyorum Telegram'da ama çıkmıyor Abdussamed y burda bir sıkıntı var kime adresinden ulaşmaya çalışsam çıkmıyor

Y büyük olacak

Abdussamed

Abdussamedy telegram adresim oraya yazın

Ben de 250.000 💵 verdim

Taner
Taner

Geçmiş olsun, şikayette bulundunuz mu konuyla alakalı güncel durumunuz nedir

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 16:14

14 Nisan 2024 11:35