Vsoutlet Teslimat Ve Kurulum.

İsmail
12 Haziran 2024 09:21

Merhaba,
Vsoutlet.com.tr adresinden Vestel güvencesinde olduğu için 06.06.2024 tarihinde Windsor marka klima siparişi verdim. Ürün 07.06.2024 tarihinde kargoya verildi diye kargo takip numarası mail olarak tarafıma iletildi. Sipariş onayı ve Kargoya verildi mesajının görsellerini ekte ekliyorum. Kargoya verildi mailindeki kargo takip butonuna tıkladığımda planlanıyor yazıyordu. Bunun için 11.06.2024 tarihine kadar bekledim ve bir değişiklik olmadı. Daha sonra kargo şirketi olan GPSline'nin müşteri hizmetlerini aradım ve kargonun alınması için yeni talimat geldiğini ve ne zaman sevkinin sağlanacağını bilmediklerini belirttiler. Bunun üzerine Vsoutlet müşteri hizmetlerini aradım, bu durumun neden böyle olduğunu sorduğumda ilgili birime aktarıyoruz size en kısa sürede dönüş sağlanacak diye bir dönüş aldım. Bir gün bekledim dönüş olmadı. Tekrar mailime gelen kargo takip butonuna tıkladığımda kargo kaydının silindiğini gördüm. 12.06.2024 tarihinde Vsoutlet müşteri hizmetlerini aradım ve konuyla ilgi yardımcı olamadıklarını ilgili birimin tarafıma dönüş yapacağını belirttiler ama bu ilgili birim ne zaman dönüş yapacak bilmiyorlar tek bilgi en kısa sürede bu kısa süre 1 ay mı 1hafta mı 24 saat mi veya 1 yıl mı belli değil. Vestel güvencesi var diye tercih ettiğim ürünle ilgili bu sorunun bir an önce çözülmesini ve klimanın evime kurulmasını talep ediyorum.

Vsoutlet Klima Kurulumunda Gecikme Ve Mağduriyet!

14 Temmuz 2025 21:23

26 Aralık 2023 19:08
VsOutlet Zamanında Teslim Edilemeyen Kargo.

İsmet
06 Haziran 2024 07:28